Wederom snelle, prettige én vakkundige service !!
Goed, vakkundig, vriendelijk en meedenkend
Al 25 jaar klant altijd vriendelijk fijn geholpen.dit is ook voor de jongens in de garage
Wij zijn al jaren klant en overbruggen graag de afstand van Echt naar Posterholt. Prima bedrijf, alle medewerkers zijn attent, vriendelijk en behulpzaam. Of het nu gaat om een nieuw aan te schaffen auto, onderhoudsbeurten, het verwisselen van banden of het vervangen van een lampje. Dat zijn allemaal redenen voor ons bezoek aan dit bedrijf, Niets is te veel. Zakelijk, correct, maar ook een open. eerlijke en amicale bejegening. Chapeau !
In één woord PERFECT
Ik belde na sluitingstijd om er achter te komen of het bedrijf al vakantie had. Er werd nog opgenomen en ik werd erg vriendelijk te woord gestaan. Er werd tijd voor mij gemaakt de volgende ochtend vroeg. Ze probeerde het onderdeel eerst te lassen, ging niet meer, meteen onderdeel besteld ( na overleg, met duidelijke prijs uitleg) . Na ruim een uur was ik op weg naar mijn belangrijke afspraak!
Auto Bustin is een bedrijf waar ik alle vertrouwen in heb, goede service, deskundigheid en klant vriendelijke mensen.
Super, Goede service en snel gemaakt.
de mensen zijn vriendelijk en deskundig, ervaringen met dit bedrijf zijn goed.
Een bedrijf dat met zijn klanten meedenkt!
Prima service. Duidelijke uitleg
Zeer goede ervaring, keurig en snel geholpen. Dik tevreden over Auto Bustin V.O.F. Zal er zeker klant blijven.
Service gericht,vriendelijk en meedenkend.
Klantvriendelijk, komen afspraken na, gekwalificeerd personeel, prima prijs/prestatie-verhouding. Warm aan te bevelen.
Netjes nakomen wat is afgesproken, vakkundig alles gemaakt. Zelfs nazorg. Ook vooraf duidelijke gespecificeerde kosten.