Goede service en gemaakte afspraken stipt na gekomen!
hele goede ervaringen
Zeer klantvriendelijk. Persoonlijke benadering. Je wordt zo snel mogelijk goed en vakkundig geholpen.
zeer goed !!!!!!
Klantvriendelijk
Vriendelijk, snel en goed geholpen. Erg vakkundig en altijd vriendelijk, ben super tevreden.
Een goed en fijn contact. Jammer dat Auto Bustin V.O.F. niet wat dichterbij zit.....
Prima geholpen, goede service. Ga zo door!
Gewoon Goed!
Goed, deskundig, vertrouwd.
Sterke service en goeie vakmanschap.
Heel betrouwbaar bedrijf! Zijn bv altijd open en eerlijk over eventuele reparaties, bellen ook altijd eerst op voor overleg voor er iets gemaakt wordt. Goede service met aardige medewerkers die met je mee denken. top!
Er zijn garagebedrijven en garagebedrijven. De jongens en mannen van Bustin zijn niet alleen vaktechnisch up to date. Ook de vriendelijkheid, het meedenken en de eerlijke benadering zijn buitengewoon. Een bedrijf waarbij DIENSTverlening hoog in het vaandel staat.
Goede en snelle service!!