Goede service en vriendelijk!

Goede service en vriendelijk! Alles wordt helder, eerlijk en duidelijk beschreven en indien nodig opgelost☺

Uitstekend geholpen.

Goede uitleg van wat er moest worden vervangen. Kostenberekening. Snelle afspraak kunnen maken.

Een goede service en vriendelijk personeel.

geweldig service

Denken van te voren mee.

Deskundig en clientvriendelijk

Deskundige en clientvriendelijke leiding en medewerkers. Denken met de klant nee en geven goed advies.

vriendelijk, je wordt goed geholpen. in een woord prima

Goede service, advies en informatie. Afspraken worden nagekomen.

top geregeld

vriendelijk personeel snelle afhandeling

Tevreden.p9

Goede communicatie en service

Wij zijn zeer tevreden over deze garage en gaan zeker terug voor het onderhoud van.onze alfa giulia uit 1974

Top garage

Altijd netjes en correct behandeld, vriendelijk personeel

Top service

Gedegen technische kennis en service gedreven oplossingen: top!

Afspraak is afspraak?

Goede service en mee dekend

Goede en betrouwbare service

Goede en betrouwbare service

Alle werkzaamheden worden goed met je overlegd

Super snel en correcte afhandeling

NVT

Geweldig!!!!

Gewoon een uitstekende garage. Eerlijke mensen Joep en zijn zonen!!!

Top!

Zelfs toen ik me vergiste in het tijdstip van de afspraak, werd ik geholpen. Dankjewel!!

Goed werk

Goed geholpen , ben tevreden

vak garage

Duidelijke communicatie. Goede service.

Niet voor niks onze vaste garage!

Wij zijn zeer tevreden over deze garage en komen er al jaren. Ze geven goede adviezen en komen afspraken altijd na.

Professioneel bedrijf met goeie service.

Een fijne garage met vriendelijk personeel. Goede service, men denk met jou mee en alles gebeurd in goed overleg. Top!

Altijd uitstekende service

Er word altijd contact opgenomen als er onverhoopt iets kapot is en vervangen moet worden.

Service met een hoofdletter “ S” wat een mooi bedrijf en fijne mensen !

Hier denkt men niet in “ problemen” maar in “OPLOSSINGEN” !! Chapeau garage Bustin, goede bedrijven bestaan nog en u bent er zeker een van. Klantvriendelijkheid “ beyond limits”, vakkennis en service gerichtheid. Dank u wel ! Meerdere jaren klant en naar meer dan volle tevredenheid !

Roermondseweg 60

6061GC Posterholt