Betrouwbaar, goede adviezen

Betrouwbaar en goede adviezen

Deskundige en vriendelijke vakmensen!

Ik zal hier voortaan altijd met mijn oldtimer naartoe blijven gaan.

Als vanouds geweldig vakkundig, toekomend en vriendelijk klantgericht!!

OK

super service

super service, behulpzaam, ervaren

Klasse bedrijf

Klasse bedrijf. Vakbekwaam, en aardige eigenaars en personeel. Ga zo door .

Goede begeleiding zonder poespas

Na een ongeval meteen hulp

Vriendelijke en snelle service

Ik word hier altijd zeer vriendelijk geholpen. Indien ik vragen heb word ik altijd snel, vriendelijk en deskundig geholpen. Reparaties en onderhoudsbeurten worden snel en vakkundig uitgevoerd.

Goede dienstverlening

Op dag van Garage beurt, telefonisch van tevoren op de hoogte gebracht over hoogte bedrag voor dat aan beurt gestart wordt. Dat is fijn.

Altijd eerlijk en klantvriendelijk

Zodra je belt staan ze voor je klaar. Transparant. Een fijne uitleg voor al je vragen.

Betrouwbaar.

Afspraak is afspraak. Aan de voorkant weet je wat je mag verwachten.

Gastvrij,professioneel,efficient

Staan altijd voor je klaar. Ook met leenauto. Zeer goede service. PROFESSIONEEL ENEFFICIENT. Door hun werk loopt mijn auto al jaren soepel. Servis in binnen en buitenland. NO NONSENSE advies, heel goed.

Eerlijke en open communicatie.

Eerlijke en open communicatie.

Goede Service

Allemaal prima , goede afspraken, uitstekende service

Als een warm bad.

Prettig ontvangen, goede communicatie en de auto een goede onderhoudsbeurt gegeven. Dank hier voor

prima service

Vriendelijk en behulpzaam personeel. Goede service en duidelijke afspraken, goede uitleg over het bieden van en de geboden reparaties. Voel me prettig bij deze garage.

Top service

Probleem werd snel verholpen met goeie uitleg en prijs indicatie vooraf.

Super service

Fantastische klantgerichtheid, snelle oplossing na pech en binnen een dag weer op weg.

Bedrijf dat vertrouwen en kwaliteit uitstraalt.

Klantvriendelijk, meedenken en goede service.

Vriendelijk, vakkundig en duidelijk

Zeer vakkundige vriendelijke medewerkers. Goede communicatie en snelle dienstverlening.!

Goed op de hoogte gehouden over het te plegen onderhoud.

Geweest voor een grote beurt en apk. Fijn op de hoogte gehouden over de werkzaamheden die verricht moesten worden en de onderdelen die aan vervanging toe waren.

Zoals altijd uitstekende service

Duidelijke reparatiekosten, duidelijke planning en komen afspraken na. Gewoon zoals het vanzelfsprekend zou moeten zijn. Alleen maar goede ervaringen.

Prima service!

Goed klant contact!

Auto Bustin is een eerlijke en betrouwbare garage.

Al jaren laat ik hun het onderhoud en reparaties uitvoeren aan mijn auto en oldtimer. En naar volle tevredenheid, iedere keer weer. Komen hun afspraken na en geven goed advies. Als een reparatie niet direct noodzakelijk is, geven ze daar eerlijk advies over. Zo van ... dat kunnen wij de volgende keer meenemen, is nu niet direct nodig en hiermede kun je de kosten uitsmeren .... Waar krijg je zo'n advies nog. Goede prijs/kwaliteit en vaklui ! De klant staat daar op nummer 1.

Altijd vriendelijk en behulpzaam!!

De mensen bij Bustin zijn vakbekwaam, vriendelijk en altijd hulpbereid.

Al ruim veertig jaar heb ik uitstekende ervaring met dit mooie familiebedrijf!

Een betrouwbaar en hardwerkend familiebedrijf !

Roermondseweg 60

6061GC Posterholt