Super!

Super service

Altijd goede service en betrouwbaar!

We komen hier al jaren en altijd goed geholpen, vriendelijk correcte medewerkers. Een bedrijf wat je kunt vertrouwen. Ook als het gaat om de prijs kwaliteit verhouding.

Weer een jaar probleemloos gereden!

Pluim voor de deskundigheid op het gebied van hybride auto’s!

Uitstekend geholpen

Goed werk en duidelijke afspraken

Top team

Ze staan altijd voor je klaar of het een klein of een groot problem me de auto is en worst ook altijd netjes van te voren me je besproken toppie

Oldtimer: duidelijk, ervaring, prettig

Oldtimer (1956) na enkel jaren (bijna gehele) stilstand van mijn vader gekregen. Bij Autobedrijf Bustin/ Bosch de auto laten controleren/checken en een duidelijk rapport gekregen verdeel in 3 categorieën. (Dringend, advies korte termijn, advies langere termijn). Rapport bevat duidelijke uitleg en prijs- offerte per handeling/werkzaamheid. Daarna besproken wat te doen, auto gebracht en vandaag de auto afgehaald. Zeer goede indruk, kennis van zaken en vriendelijk. Bedrijf ziet er goed uit. Ik zou hier ook met gerust hart mijn dagelijkse auto heen brengen.

Tevreden!

De garage denkt goed met de klant mee en draagt goede zorg over het onderhoud van de auto!

Goed service en klantvriendelijk

perfect

Professioneel vakkundig duidelijke uitleg en prima communicatie

betrouwbaar,gastvrij ,respectvol

het voelt heel goed,heel veilig,absoluut 10

Gewoon goed!

Gewoon goed!

prima service

prima service en keurig werk

Goede service, duidelijk en zeer vriendelijk personeel.

Fijne service!

Je word altijd goed geholpen en fijne service!

Top service

Blij met een prima meedenkende garage met klantvriendelijke medewerkers

Oke

Altijd goed. Punt.

Vlotte afspraak, goede service en onderhoud. Altijd vriendelijk.

Vakmensen met oog voor de klant en auto.

Al jaren kom ik bij Bustin voor onderhoud aan mijn auto. Altijd een vriendelijk woordje door het hele personeel. Altijd een prijsopgave vooraf. Nooit gezeik. Dit geeft zoveel vertrouwen dat ik geen ander ga proberen.

Gelukkig zeer snel euvel verholpen waardoor wij onze activiteiten konden voorzetten.

Altijd goed

Altijd goed om

Altijd fijne service en advies

Al jaren een tevreden klant!

Voortreffelijke garage

Eerlijk en altijd behulpzaam

Prima geholpen

Afspraak correct afgehandeld

Alles klopt

Kennis, kunde , vriendelijkheid! Met recht 5 sterren!!

Roermondseweg 60

6061GC Posterholt