Altijd superservice en een warm welkom bij Harm en collega’s

Fijn dat er een vakkundige gasspecialist in de regio is. Nog het ouderwetse service en persoonlijke bejegening.

Super geholpen

Zeer goed geholpen!

Prima dienstverlening met heldere afspraken vooraf, conform uitgevoerd

Afspraak snel gemaakt en bevestigd. Vooraf afgestemd welke werkzaamheden te verwachten met kostenplaatje. Alles correct uitgevoerd conform afspraken en auto keurig gewassen weer terug gekregen.

Uitmuntend

Er wordt met de klant meegedacht. Goede prijs/kwaliteitverhouding. Voor de Montage wordt besproken wat klant precies wilt. Personeel is vakkundig. Personeel is vriendelijk. Na werkzaamheden wordt uiteengezet hetgeen uitgevoerd is. Geleverde resultaat dat staat !

Prima uitleg over diagnose

Vriendelijk en duidelijk.

Goede service, vlot geholpen

Vriendelijke en adequaat

Goed overleg Zijn kundig Problemen snel verholpen

Goed bedrijf met vriendelijke werknemers

Uitstekende service met vriendelijke werknemers

Netjes correct geholpen

Netjes correct geholpen

Positief

Goede ontvangst met een correcte uitleg over de uitgevoerde werkzaamheden.

Superfijne garage

Alles word keurig netjes uitgevoerd en bij grote reparaties word netjes contact opgenomen

Goed bedrijf. En denkt goed mee

Goed en eerlijk bedrijf

Vakkundig en duidelijk qwa afspraken.

Goed geholpen,kwaliteit

Top in een zin

Lief en aardig persoon niemand die wou werken aan mijn auto behalve arkel lpg voortaan stuur ik al mijn klanten die ik ook heb jullie richting op

Allereerst de diagnose vaststellen!

Niet gelijk beginnen met onderdelen uitwissen

Vriendelijke mensenhouden zich aan de afspraak goede uitleg

Topservice!

We zijn goed geholpen! Fijne service en goede oplossing gezocht!

Goede service, scherpe prijs en gemoedelijke sfeer

Mijn Dacia met af-fabriek LPG, een zogenamde 'bi-fuel' liep niet goed op gas en de dealer kwam er niet uit. Autocentrum Arkel had geen enkele moeite met de diagnose en het herstel. Meteen beurt en APK laten uitvoeren en de auto blijft er zeker in onderhoud, ondanks dat ik in Amersfoort woon. Tijdens de aan de auto bestede uren heb ik prima kunnen werken in een speciaal daartoe ingerichte werkruimte inclusief goede koffie! Mooi bedrijf en een klant rijker.

Efficiënt en prettig geholpen

Kleine beurt / vakantiecheck voor mijn Mazda CX 5

Vlotte vervanging van kapotte koplamp.

Goede, vlotte afhandeling.

Super geregeld!

Snelle klantvriendelijke service

Alles correct en duidelijk geregeld

Goede afspraken met naderhand overleg over de voorgenomen reparaties. Daarna binnen de aangegeven tijd klaar dus een top garage

De service is geweldig.

Wij zijn al een aantal jaren klant bij deze garage. We worden altijd goed en vriendelijk geholpen. Elke keer verbazen wij ons weer over de service.

Heel goed.

Niks op aan te merken, prima bedrijf.

Professioneel en klantgericht.

Professionele werknemers die weten waar ze het over hebben. Problemen worden doorgaans vakkundig en goed opgelost. Men neemt de tijd om de klant te informeren maar ook om goed naar de klant te luisteren. Ik ga altijd naar deze garage voor de airco en de gasinstallatie van mijn auto.

Vlietskade 7016

4241WR Arkel