Ik ben goed en snel geholpen door deskundige vriendelijke medewerkers. Reparatie is goed en voor een redelijke prijs uitgevoerd.
Weer een fijne auto door de goede en vakkundige zorgen van Autocentrum Arkel. Rij weer met een fijn gevoel.
Kwaliteitsgarage met klantvriendelijke professionals die zich inzetten voor een goede, goedgeprijsde oplossing! Steeds weer erg tevreden over personeel en prijs/kwaliteit!
Prima geholpen met lastige klus. Geen geklaag of gedoe slechts 1 antwoord.... Meneer dat regelen we. Afspraak gemaakt, auto gebracht en gasinstallatie weer perfect geïnstalleerd.
Zeer positief. Erg betrokken.
Al jaren ons vertrouwde adres voor LPG inbouw en onderhoud aan LPG installaties. Aanrader!
Bijzonder positief. Eerst een intakegesprek inzake de inbouw. En afspraak is afspraak. Bij ophalen auto alles netjes geregeld inclusief een uitstekende service.
Perfecte service verleend door uiterst vriendelijk en deskundig personeel en tegen een concurrerende prijs. Het hele bedrijf, werkplaats, receptie en wachtruimte, straalt professionaliteit en betrouwheid uit.
LPG in laten bouwen. De auto rijd fantastisch ! Alles is heel mooi afgewerkt. Zeer deskundig team. Harm is een heel prettig persoon om mee te praten en zijn uitleg is heel duidelijk. Bedankt !
Alleen maar positief. Vakkundig, storing snel opgelost
Vriendelijk en prima service!
Goede en snelle service van LPG werkzaamheden voor ons limousine wagenpark :-)
uitstekend
Het contact verliep goed en de techniek is deskundig ingebouwd. Ik ben er heel tevreden over.
Top zaak, vakkundig geholpen👍👍
Prima klantvriendelijk bedrijf.
Technisch goed. Bij financiële afhandeling zeer onredelijk na gemaakt fouten.
LPG installatie laten inbouwen. Goede voorlichting vooraf, aardige ontvangst en goede uitleg over de installatie. Bij een storing werd het keurig en vlot opgelost.
Top!
Snel en goed geholpen,top!