Laden reviews...
60 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen benadrukken consequent vriendelijk personeel, duidelijke uitleg en betrouwbare service. Klanten waarderen snelle communicatie en transparante prijsopgave. Over het geheel gezien komt de garage naar voren als professioneel, klantgericht en toegewijd aan kwaliteit.
bij problemen met me auto word je goed geholpen
30 July 2026
hans
arkel
Top Top top
30 July 2026
Joey
Utrecht
Fijne ervaring met Co2 issue gas installatie bij ze gekomen en dat issue verholpen en zelfs beter afgesteld plus ook kleppen smeer systeem beter gemonteerd - rijdt weer super op Gas. Daarnaast ook gelijk de APK verder afgemaakt en aantal extra punten gevonden die prima en betaalbaar en in overleg zijn opgelost. Is al meer geschreven en wonen ook flink stuk verder maar het omrijden/ernaartoe rijden meer dan waard. Dikke +++++ ervaring en bedankt Autocentrum Arkel voor deze ervaring fijn dat dit nog kan en bestaat
24 July 2026
Ivo
Zwijndrecht
geholpen door Harm , auto uitgelezen en een advies gegeven hoe het probleem op te lossen zal kunnen zijn.
19 July 2026
han
prins
Altijd goed geholpen. Betrouwbare firma.
12 July 2026
Nicolaas
Hollandsche rading
Lpg systeem laten controleren omdat de auto niet meer op gas ree. Geen diagnose rapport en geen tips behalve dingen die er niet mee te maken hadden!
Beveelt niet aan
Roosendaal
3 July 2026
Reinalt
Geldermalsen
storing in gasinstallatie snel gevonden en verholpen
30 June 2026
Zaltbommel
Droogfilter en onderhoud aan lpg van bi fuel dacia logan. Eerlijk en duidelijk, geen onnodig extra kosten l gemaakt. Wij rijden het wel aan vanuit oud beijerland omdat de garage te vertrouwen is. Wij komen graag terug voor een volgende service.
28 June 2026
Jos Waterreus
Oud-Beijerland
Duidelijke afstemming vooraf over reparatie met inzicht in te verwachten kosten. Toelichting achteraf.
17 June 2026
Bert
Dordrecht
Goed geholpen, hebben op allerlei gebied veel kennis in huis Vriendelijk en meedenkend personeel Ik kom hier zeer zeker terug
10 June 2026
Anita
Heukelum
Zeer vriendelijke mensen, denken mee en helpen goed. Zou ze zéker aanbevelen.
10 June 2026
Gerard
Oudewater
Hoewel ik 50 km van deze garage vandaan woon, breng ik mijn auto toch steeds hierheen. De monteurs zijn deskundig, zijn betrouwbaar en uiterst vriendelijk. Lichten de noodzaak van de te verrichten werkzaamheden toe en dat geeft een goed gevoel. Ik hoop dat jullie dit serviceniveau ook in de toekomst weten vast te houden.
13 May 2026
Robert
Spijkenisse
We konden snel terecht, duidelijke communicatie, erg fijn bedrijf.
12 May 2026
Heidi van Mourik
Zuilichem
Dank voor van de vorige eigenaar voor de goede reparatie. Dit heet service geven. Dank.
15 April 2026
Jaap
Doetinchem
Nu voor apk geweest , alles goed verlopen… altijd vriendelijk en een zeer schone garage .
13 April 2026
Margreth
Gorinchem
Goede communicatie, betrouwbaar en vakkundig.
8 April 2026
Leo
Utrecht
Alles verliep vlotjes. Werdt tussen door geïnformeerd wat er aan gedaan moest worden. Klonk allemaal logisch. Dus volledig tevreden. Ronnie van den Hout
6 April 2026
Ronnie van den Hout
Arkel
Absolute aanrader voor elke LPG auto en LPG rijder!
25 March 2026
Utrecht
Als gevolg van een te hoge co2 uitstoot van de lpg werd de auto afgekeurd. Omdat de apk binnen enkele dagen zou verlopen zouden we de auto niet kunnen gebruiken. Er is snel gehandeld en de injectoren zijn voor het verkopen van de apk gerepareerd.
13 March 2026
steffan
classens
Prettig contact en correcte afhandeling. De witte kenteken plaat was er nog niet .
13 March 2026
PAPENDRECHT
Nog steeds betrouwbaar en prettig bedrijf
15 February 2026
Harm
Arnhem
Fijn klantvriendelijk bedrijf.
10 February 2026
Leon
Hoogblokland
Duidelijk overleg over nieuwe onderdelen en de prijs
5 February 2026
Piet