Een prettig, ongedwongen en servicegericht en vakkundig bedrijf

Op internet een occasion gezien en na telefonische afspraak in showroom gaan bekijken. Ontvangst door dhr. Derksen was prettig; ruim de tijd nemend om alle vragen en opmerkingen vakkundig door te nemen. een proefrit werd a la minute geregeld. Zelfs na proefrit werd er niet gepushed tot aankoop, De auto gekocht en afspraken mbt aflevering zijn keurig nagekomen en zelfs wat meer dan afgesproken (klein deukje eruit gehaald). Prima service! Al met al erg tevreden met mijn aankoop bij dit bedrijf en de benadering/communicatie aldaar.

Klantvriendelijk en service gericht.

Klantvriendelijk en service gericht. Doen qua vervanging van auto onderdelen in overleg met klant, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Super goed

Super bedrijf met super mensen en super service

Vertrouwd en goed

Met aandacht voor de klant en de auto. Goede serrvice.

Goede garage

Zeer professioneel en plezierig geholpen bij aanschaf 2e hands auto. Goed bereikbaar en behulpzaam. Heel tevreden over de auto (tot nu toe).

een bedrijf dat de helpende hand biedt

Na een aanrijding ontzettend goed geholpen.

Top bedrijf

Wat een geweldig bedrijf. Daar kan menig autobedrijf een voorbeeld aan nemen. En dan vooral de mensen die daar werken. Ze hebben er echt verstand van en zijn ontzettend aardig. En dan de eigenaar zelf: wat een ontzettend fijn mens. Alleen maar lof voor dit bedrijf.

Super service

Helemaal super

Auto naar jos Derksen gebracht voor een kapotte waterpomp en gebroken multiriem en benzine lucht van onze peugeot 107, vooraf eerlijk en goed telefonisch contact gehad over de prijs en advies. Auto snel en netjes gemaakt en volgens prijsopgave die we gekregen hadden!! Netjes een foto over de app gekregen van onze benzinetank waar een gat in was geboord en benzine gestolen was, dat verklaarde de benzine lucht. Ik beveel deze garage zeker aan, fijn en open contact en volgens afspraak reparatie gedaan. Dit wordt onze nieuwe garage waar we onze auto met een gerust hart achter durven te laten!!

Beste Jos en Ferry

Telkens als ik mijn auto voor een onderhouds beurt bij jullie breng, ervaar ik jullie kennis en vakkundig auto onderhoud. Het geeft mij als klant, van jullie veel vertrouwen daardoor met een 100 % inzetbare auto op pad te zijn. Ook jullie deskundig klantgerichte service personeel is mede de aanleiding dat ik al meer dan 15 jaar klant ben van jullie uitstekend auto verkoop- en onderhouds bedrijf.

Super top autobedrijf!!!

Onze familie is al jaren klant bij Autobedrijf Jos Derksen B.V., zowel voor aankoop auto's als voor de daarbij behorende onderhoudswerkzaamheden en APK. Nog nooit zijn wij teleurgesteld in de verleende service en kwaliteit. Wij - mijn vrouw en ik - hadden tot voor kort beiden een auto. Door pensionering zijn twee auto's overbodig geworden. Onlangs hebben wij een VW Polo 2.0 TSI GTI bij Jos besteld en hem verzocht om op deze auto beide eerder genoemde auto's in te ruilen. Ook dat was geen enkel probleem. Gisteren hebben we deze VW Polo op kunnen halen. Het is werkelijk een plaatje en wij zijn dan ook meer dan tevreden met deze aankoop. We hadden overigens ook niet anders verwacht. Ten slotte willen wij Jos en al zijn medewerkers (zonder namen te noemen i.v.m. AVG) erg bedanken voor de verleende service en kwaliteit en voor de toekomst is en blijft dit autobedrijf zeker ons autobedrijf voor aankoop, onderhoud en APK. Ons advies: volg ons blindelings! Je zult zeker niet teleurgesteld worden! Marian en Kees van de Wal

Prima garagebedrijf

Kundige monteurs, vriendelijke behandeling, no nonsense en goed advies.

Erg prettig en goede service

Altijd vriendelijk en behulpzaam. Denken met je mee en eerlijk.

Ze denken met je mee.

Goede service en heel transparant.

Prima werk en afhandeling

Goed en betrouwbaar!

Betrouwbare en vriendelijk personeel. Zeer snelle en goede hulp. Zeer vakkundig!

Sta ik zaterdag bij mijn auto doet hij het niet. Jos gebeld hij zij geen probleem stuur zo een monteur. nou die kwam en wat bleek mijn accu kapot. Geen probleem mevrouw we starten hem even met de kabels en dan rijden we naar de zaak. Daar aangekomen nieuwe accu geplaatst. Probleem opgelost. Zo geweldig. Ga zo door. Gr j de haan.

Prima garage

Renault Zoe had onderhoud, apk nodig en er waren wat elektrische problemen. Alles werd keurig uitgevoerd, opgelost voor een redelijke prijs.

Ik werd als een klant geholpen

Ik was op zoek naar een andere auto, en ik kwam in de showroom en ik vond wat ik zocht.

Goede prijs-kwaliteit en klantvriendelijk

Goede begeleiding bij keuze auto en uitgebreide uitleg werking auto na aanschaf. Realistische inruil voor oude auto en concurrerende prijs nieuwe auto ten opzichte van andere aanbieders. Vriendelijk en behulpzaam bij regelen trekhaak aan auto. Echt een aanrader.

super goed en zeer klantvriendelijk

Altijd klantvriendelijk en zeer correcte reparatie s/ onderhoud

Zoals altijd, top service!

Beste autogarage in de omgeving! Al jaren een zeer tevreden, vaste klant.

Een man een woord een woord!

Uitstekende koffie!

Geweldige service

Ze dien precies wat je van een zeer servicegericht bedrijf verwacht.

Altijd een goede service!

Je wordt altijd gebeld voor een overleg over wat er vervangen/ gerepareerd moet worden en wat de kosten daar van zijn. Mijn auto kan er weer tegenaan.

Woeziksestraat 71

6604CL Wijchen