uitstekende ervaring

zeer goede ontvangst met uitstekend koffie met altijd een eerlijk en prima advies zoals altijd en daar kun je ook ten alle tijden voor binnenlopen!

Prima service, vriendelijke bediening

Prima garage

Super vriendelijk personeel. Denken met je mee en geven goed advies!

Heel klantvriendelijk en fijne omgang. Een bedrijf om bij terug te komen

Fantastische garage, super vriendelijke en deskundige medewerkers .

Een verademing met ervaringen elders. Super klantvriendelijk en grote deskundigheid zowel aan receptie als in de werkplaats . Een garage waar de menselijke maat voelbaar is. Kan deze garage alleen maar aanbevelen. Heeft ons volledig vertrouwen.

Fijne garage

Wij komen hier graag. Er wordt op een prettige manier meegedacht met de klant. Fijne communicatie en een goede service op diverse vlakken.

Klantgericht en vriendelijk voor goede kwalitatief service!

Al 40 jaar klant bij dit bedrijf. Zo bouw je (van beide kanten!) een relatie op. Er is voldoende kennis van de veranderende techniek. Ik heb vertrouwen in de geleverde service.

Fijne vakmensen om mee te werken

Altijd vriendelijke en correcte mensen, goede communicatie, meedenkend en flexibel. Kom er altijd graag.

Geweldige service

Alles was met de aanschaf van mijn nieuwe auto beter dan goed geregeld.

Ik ben keurig en netjes geholpen bij de aanschaf van mijn nieuwe auto.

Ik heb deze week mijn auto bij Jos Derksen gekocht. Hij heeft mijn goed en netjes geholpen.

Vriendelijk te woord gestaan, meteen geholpen.

goed.

Hele fijne ervaring met de aankoop en import van onze auto

We hebben echt een hele fijne ervaring met Jos Derksen omtrent de aankoop en import van onze Audi A6. We hadden een specifieke auto op het oog in Duitsland en Jos heeft (met zijn team) de auto voor ons kunnen halen bij een Audi dealer. Jos heeft het hele importproces voor ons gedaan. Normaliter deed ik dat voorheen altijd zelf, maar het ontzorgen door Jos Derksen is mij echt goed bevallen! Vanaf het eerste telefoontje voelde het al gelijk vertrouwd. De auto is een plaatje om te zien en wij hebben onze droomauto. Daarnaast hebben we bij Jos ook een garagebedrijf gevonden dat voor je klaar staat en de klant ook op nummer 1 heeft staan.

Een meedenkend, vriendelijk en klantgericht garagebedrijf.

Een vakbekwaam en eerlijk bedrijf.

Vakkundig en betrouwbaar advies bij onderhoudsbeurten !

Betrouwbare garage en prima serivice

Altijd prima service, het belang van de klant staat voorop. Goede adviezen en begeleiding.

Uitstekend bedrijf aan te bevelen

Jos en personeel zeer klantvriendelijk en vakkundig. Leuk om bij jullie een auto te kopen.

Vriendelijk, vlot en kundig

Altijd vriendelijk en behulpzaam. Er wordt meegedacht over kosten, wat nodig is, wat wellicht later kan en als er spoed is wordt ook meegedacht.

Persoonlijk betrokken, eerlijk

Persoonlijk betrokken, eerlijk, vakmanschap

Fantastisch

Het als nog inplannen van een kleine beurt de dag voor de geplande keuring werd perfect geregeld. Lekkere koffie tijdens het wachten.

Zeer prettig contact met dit betrouwbare garagebedrijf

In 2017 een auto gekocht bij deze garage. In alle jaren een goed en leuk contact gehad waarbij ik altijd snel en bekwaam.werd geholpen. Nu een 2de auto gekocht bij deze garage zonder bij andere garagehouder rond gekneusd te hebben. Reden ik heb het volste vertrouwen dat ik bij Jos Derksen goed wordt behandeld. Voor mij belangrijker dan auto's of beloftes van anderen

eerlijk advies en goede communicatie

We kwamen voor een andere auto kijken, maar mede door het advies van Jos hebben we onze huidige auto gekocht, die meer bij ons past.

Woeziksestraat 71

6604CL Wijchen