Prima service, afspraak = afspraak.
Alle keren prettig en keurig contact
Prima ervaringen, al ben ik slechts sinds anderhalf jaar pas klant.
Onze gehele familie komt al jaren bij dit garagebedrijf, zowel voor aankopen van gebruikte auto\'s als onderhoud. Nooit gaan we naar een ander garagebedrijf, omdat dit bedrijf een grote vertrouwensband met ons heeft opgebouwd en eerlijkheid zeer hoog in het vaandel heeft staan. Bovendien krijg je waar voor je geld en dat is tegenwoordig vaak ver te zoeken.
Kom daar al tig jaar en ben altijd eerlijk en direct geholpen. Klachten worden goed opgelost. Ik ben dik tevreden.
Bij deze garage staat service en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel. Prettige benadering en bij vragen krijg je goede uitleg.
Ondanks de drukte toch een klein probleem met de brandstoftoevoer van mn auto kunnen verhelpen. Top geregeld!
Professioneel deskundig bedrijf. Plezierig contact met Ferrie die weet waar hij het over heeft.
Wij hebben al meerdere jaren onze auto\'s in onderhoud bij Jos Derksen. Dit tot volle tevredenheid.
Zeker een aanrader Deskundig personeel en duidelijke uitleg
Zeer klantvriendelijk en professioneel. Ontvangstruimte en showroom keurig netjes.
Vriendelijke medewerkers, deskundig en denken altijd mee. Ik beveel dit autobedrijf graag aan.
Persoonlijke aandacht voor de individuele klant. Staan meteen klaar. Gastvrij,deskundig van medewerker tot management Topbedrijf! Mvg L.Hartog