Goed en duidelijk, nette verwoording
Ik ervaar autobedrijf Jos Derksen als persoonlijk en meedenkend naar de beste oplossing die niet altijd de duurste of die van de dealer is.
Prima en snelle service. Prettig en correct personeel .
overleg verloopt soepel, geen druk van je moet dit enzo
Langs geweest om airco te laten checken kon meteen terecht fijne mensen daar
We zijn keurig ontvangen, goed te woord gestaan en we hebben een prachtig mooie Volvo gekocht! Duidelijke uitleg gekregen, proefrit gemaakt en met een goed gevoel de auto gekocht! Ook geen opdringerige verkopers!
Persoonlijke benadering en altijd bereid even te helpen
Zoals gebruikelijk ..vriendelijk ..snel alle afspraken nagekomen en geen onaangename verassingen . Wel tips en aandachtspunten top
Je wordt heel goed geholpen en ze zijn heel vriendelijke
Dit was mijn eerste ervaring en ik moet zeggen dat ik zeer vriendelijk en erg goed werd geholpen.
Pr
Vriendelijk personeel en servicegericht
2 jaar geleden een prima auto voor een goede prijs gekocht. En nu de eerste apk. Ik loop er elke keer weer met een goed gevoel naar buiten. Altijd het idee dat ze wat extra\'s voor me doen.