Auto hier gekocht, altijd in onderhoud geweest. Uitermate tevreden, deskundige mensen en een receptionist wie elk schroefje en boutje van het bedrijf kent.
De ervaringen zijn goed.
Zeer goed. Altijd vriendelijk en netjes. Goede service! En eerlijk.
super service, aardige medewerkers.
Service en personeel zijn echt super
Prima bedrijf. Altijd correct, snel en vriendelijk. Snelle service, betrouwbaar. Nette showroom.
vriendelijke en spontane service. nemen tijd om naar het probleem te kijken.
Mijn ervaring met Auto bedrijf Jos Derksen is zeer positief. Men neemt de tijd en geen moeite is teveel. Ondanks hun drukke agenda toch tijd vrijgemaakt om de motor storing van mijn auto op te lossen. Maandag laat de auto gebracht, en woensdag kon ik de auto weer ophalen. Gewoon top ! .
Geweldige service, we konden zelfs na sluitingstijd terecht.. Jos is daarnaast ook bijzonder aardig en gelukkig heeft ie geen standaard auto-verkopers praatjes.. De vraagprijs van onze occasion was ook heel schappelijk. Kortom een tevreden klant..
Zeer fijn en snel en goed geholpen
Zeer goed!
Goede service, wordt meegedacht en afspraken worden nagekomen
Binnen enkele minuten diagnose gesteld; echte pro\'s.