Plezierig
Vriendelijk en deskundig goede afspraken.Dit was mijn eerste keer dat ik hier kwam.En is goed bevallen
Voor de tweede keer een jonge tweedehands auto gekocht bij Autobedrijf Jos Derksen B.V. Prima inruildeal, puike afleverservice, aardige mensen, kortom: over n paar jaar weer eens gaan kijken in Wijchen ....
Op zoek naar een goede gebruikte auto zijn we bij Jos Derksen heel vriendelijk en correct te woord gestaan. Na aankoop van de auto is deze netjes afgeleverd, met alle wensen en papieren. Over zaken die nog geregeld moeten worden maak ik me geen zorgen.
Plezierig. Duidelijk. Behulpzaam
Denken altijd mee met de klant en dragen zelf ook vaak (goedkopere) oplossingen aan.
Goede klantgerichte service tegen een redelijke prijs.
Kia Rio gekocht Prima uitleg en correcte aflevering. Uitvoerige uitleg over oa navigatie en samen een proefrit gemaakt.
Eerlijk en betrouwbaar bedrijf. Klantvriendelijk en deskundig.
Sinds jaar en dag ben ik al klant bij dit autobedrijf. zowel voor onderhoud en APK als aankoop tweede hands auto\'s. Trouwens, iedereen van mijn familie die een eigen auto bezit, is hier klant. De directeur van deze B.V., Jos Derksen heeft uitstekende monteurs in dienst, die ook nog eens zeer honkvast zijn. Dat zegt ook wel iets over het bedrijf zelf. Mijn vertrouwen is zeer groot in dit bedrijf. De zekerheid dat wat er op de factuur staat vermeld ook daadwerkelijk is gedaan, vind ik zelf zeer belangrijk. Bovendien is de sfeer er altijd prima en je wordt altijd prima en correct behandeld. Ik kom er in ieder geval met veel plezier.
Goed advies en goede service bij aankoop en aflevering van auto. Zeker de moeite waard om dit autobedrijf te bezoeken.