Open, vriendelijke en persoonlijke benadering en altijd bereid mee te denken. Geen lange wachtrijen bij het brengen van je auto. Breng mijn auto nu al dik 7 jaar naar Jos en ben zeer tevreden. Snelle service en een kopje koffie staat altijd klaar.
Top! Snelle service.
Klant en service gericht. Altijd vriendelijk
Zeer snelle en deskundige hulp
Snelle en goede service
Fijne, betrouwbare garage
Top service, altijd helder en nooit geen verrassingen achteraf
Ruim 2 jaar geleden een mooie auto gekocht, vanwege de fijne ontvangst, keurige aflevering auto etc. hebben we besloten om bij dit bedrijf te blijven voor reparatie, onderhoud, keuring etc.
Heel goed! Altijd goede service en de auto zag er weer super uit.
goede contact met het personeel
Ik ben goed geholpen bij het bekijken/proefrijden. De de aankoop en afhandeling gingen soepel en exact volgens afspraak. Prima bedrijf.
Altijd vriendelijk en behulpzaam. Persoonlijke aandacht, en meedenken met de klant. Top bedrijf
Netjes en verzorgde garage. Met zeer vriendelijk personeel. Goede samenwerking bij verkoop. Ze denken graag met je mee en willen dat je er een goed gevoel aan overhoudt.
Netjes en volgens afspraak gewerkt, een paar laatste wensen op de dag zelf doorgegeven en dat was geen probleem. Prima service.
Goed en snel geholpen en een duidelijke uitleg van de reparaties.
Keurig net Bedrijf! Klantvriendelijk en met een goed oplossend vermogen.
Goede voorlichting. De tijd om verduidelijking te geven. Gevraagd maar zeker ook vanuit bedrijf heel veel nuttige informatie.