prima. Wordt goed geluisterd en goede service

Prima service en er wordt goed geluisterd en mee gedacht.

Super!

Ik ben super blij met mijn nieuwe auto! Over de service zijn we ook echt te spreken.

Fijn bedrijf!

Kom er al jaren. Fijn bedrijf: betrouwbaar, behulpzaam, vriendelijk, eerlijk advies

Goede service en klantvriendelijkheid. Vertrouwen in de garage

Je wordt erg goed geholpen en alle kosten die gemaakt moeten worden gaan in overleg. Goede service en advies. Auto reparatie is erg goed en als je een auto koopt dan heb je ook een goede auto waar geen verborgen gebreke mee zijn breng

Prima Service!

Goed en duidelijk te woord gestaan!

Doen wat ze beloven en vakkundig

Doen wat ze beloven en vakkundig Vriendelijk ontvangst en klantgericht

Goede dienstverlening, goede kennis, goede coulance mits nodig, en voorkomende medewerkers.

Geweldig geholpen!

Goede adviezen m.b.t. reparaties etc.

Prima!

Garage is zaak van vertrouwen: er wordt tijd genomen om je te vertellen/uit te leggen wat er en waarom iets gerepareerd is,dit ook na telefonisch overleg. Aardige mensen ook. Kom er al jaren daarom!

Prettige ontvangst en goede informatie

Op een prettige manier geholpen met de aankoop van een personenauto, die op een keurige manier werd afgeleverd.

heel gewoon, duidelijk, fijne uitleg en antwoord op alle vragen.

Direct al een goed gevoel. Geeft duidelijk aan wat wel en niet kan, qua prijs en onderhandelen. Duidelijkheid in verwachting van henzelf naar de klant en een fijne uitleg. Geruststellende antwoorden op all vragen.

Vriendelijk . En normaal zoals het leven is.

Altijd eerlijk en oprecht.

helemaal top

ik krijg vooraf een telefoontje wat er met mijn auto aan de hand is en wat de eventuele kosten zijn. iedereen doet daar zijn best om alles zo snel en goed als het mogelijk is te maken, repareren en/of te keuren.

Goede en vertouwde service i.v.m. een kleine beurt

Goede en vertouwde service i.v.m. een kleine beurt

Klantvriendelijk en deskundig

Klein maar vakbekwaam en klantvriendelijk autobedrijf . Eigenaar neemt alle tijd. Ook met uitgebreide instructie tijdens afleveren van de door ons gekochte occasion.

Goede communicatie

Derksen denkt mee, communiceert goed over de voortgang. Fijne service!

Eerlijk en gastvrij

Eerlijk en gastvrij. Niet opdringerig tijdens het het kopen van een auto, wat zeer fijn is.

Uitstekende service

Uitstekende service door vriendelijke en behulpzame mensen

netjes, klantgericht, meedenkend

Onze ervaring met autobedrijf Jos Derksen: klantvriendelijke medewerkers die meedenken naar een nette oplossing.

Goede , eerlijke garage.

Na een proefrit en wat onderhandelen, waren we er zo uit. Auto netjes afgeleverd.

Goed en betrouwbaar

Goed en betrouwbaar

Ik ben goed te woord gestaan en geholpen bij de koop v.e.auto

Klantvriendelijk en goed de tijd genomen voor ons

Ik kan altijd op goede behandeling.

Geweldige ervaring

Geweldige ervaring, hartelijk ontvangen, fantastisch geholpen. Een aanrader als u een mooie auto wil kopen.

Altijd vriendelijk

Al jaren ga ik naar deze garage en wat mij opvalt is dat er al jaren dezelfde mensen werken wat ik als heel positief zie. De service is prima, ik heb echt het gevoel hier eerlijk behandeld te worden.

Woeziksestraat 71

6604CL Wijchen