Altijd betrouwbaar, consistent en goede service

Auto voor kleine beurt naar Jos Derksen B.V. gebracht. Zoals ik van ze gewend ben, was de service prima, zijn gebreken in overleg met mij verholpen, en ben ik prima geïnformeerd tijdens en na afloop.\ Ben al jaren klant, en vind de service en kwaliteit eigenlijk nergens in de buurt komen van wat ik hier altijd ervaar! Keep up the good work!

Vriendelijk meedenkend en deskundig

Je wordt gewaardeerd als klant Er wordt naar je geluisterd en ze zijn behulpzaam Auto’s is hun passie Top gaa zo door

goede snelle service

zeer prettig

Keurige service en even meedenken met de klant

Keurige service en even meedenken met de klant

Zeer prettig en vertrouwd

Al meer dan 20 jaar goede ervaringen met deze garage. Ze denken met je mee en altijd vriendelijk.

Altijd klantvriendelijk en eerlijk

Een fijn bedrijf dat met je meedenkt. Geen onnodige kosten. Altijd in voor een praatje en geïnteresseerd in de mensen.

Vriendelijk personeel, super service.

Vriendelijk personeel, je wordt er altijd uitstekend geholpen.

Super klantvriendelijk en snel geholpen!

Snel en vriendelijk geholpen!

Vriendelijk ontvangst en alles naar tevredenheid afgehandeld

Alles rustig en vriendelijk besproken. De afgesproken punten naar tevredenheid afgehandeld.De auto stond er mooi en vlgns afspraak bij.Kortom tevreden

Prima autobedrijf.

Prima autobedrijf, staan altijd voor je klaar en een goede service. En prima en nette auto’ s in de verkoop.

Goed behandeld

Ondanks de corona perikelen, goede eerste ervaring met dit bedrijf. Verkoper drong niet aan, wat wij erg prettig vonden. Zou er volgende keer weer naar toe gaan.

Bijzonder prettige ontvangst en aflevering

We werden op een bijzonder prettige wijze ontvangen in de showroom en kregen alle tijd om een proefrit te maken. Het voelde gelijk heel vertrouwd. De aflevering, een week later, vond op eenzelfde manier plaats.

Betrouwbaar en professioneel

Bij aankoop auto bleek de auto een olie/motorprobleem te hebben. Dit hebben zij keurig en in samenspraak opgelost.

Ik ben tevreden over de uitgevoerde onderhoudsbeurten en de klantvriendelijkheid van het personeel.

Goede monteurs. Vriendelijk personeel. Transparantie over uitgevoerde beurten en betreffende kosten. Prima leenfiets.

Vriendelijk

Werd vriendelijk benaderd en hielpen mij zorgvuldig.

Vertrouwd en vakkundig

Vertrouwd en vakkundig.

Snelle service

Onderweg naar luchthaven Eindhoven hoorden we een alarmerend geluid aan onze Nissan qashqai: de onderplaat lag los! Paniek, want we moesten een vlucht halen! Garage Jos Derks gevonden en zij kwamen onmiddellijk in actie en repareerden het euvel! Geweldig snelle service waarvoor nogmaals dank!

Flexibel en erg klantvriendelijk

Goed geholpen bij problemen met de accu, direct ook de onderhoudsbeurt uitgevoerd.

Je wordt altijd vriendelijk te woord gestaan en krijgt goede uitleg over de uitgevoerde werkzaamhede

Zie hierboven.

Goed en netjes

Als men de controle lijst invult, en men zet daarin dat de vloeistoffen gecontroleerd zijn en waar nodig bevuld. Dan moet men het water reservoir wel bijvullen.

Aandacht voor de klant.

Klant vriendelijke benadering waarvan de grote dealers een voorbeeld kunnen nemen. Correcte afhandeling. Gewoon een goed gevoel.

Mijn vrouw en ik hebben gedurende da laatste 40 jaar nog nooit zoiets positiefs meegemaakt bij het k

Vanaf het eerste telefonische contact tot aan het ogenblik van het wegrijden met de aangeschafte auto ; Een groot compliment voor het bedrijf, de auto, de baas en zijn medewerkers!

Ben tevreden

Kleinschalig autobedrijf met persoonlijke aandacht

Goed gevoel

Prettig en goed geholpen en weten waarover ze het hebben

Het vertrouwen wat zij hadden in mij als klant vond ik opvallend positief

Omdat mijn auto stuk was kreeg ik een leenauto mee. Ik vond het zeer opvallend met welk gemak zij deze aan mij uitleende. Ik hoefde nergens voor te tekenen en zij leken in mij het volste vertrouwen te hebben dat ik er zorgvuldig en goed mee om zou gaan. Bij bv een ander bedrijf moest ik in het verleden mijn handtekening zetten, borg betalen voor eventuele schade of bekeuringen en gaven zij mij dus sterk het gevoel dat ik wellicht een klant zou kunnen zijn met boze opzet. Dat gevoel had ik dus bij Derksen totaal niet. Met het gemak en de vlotheid waar ik hier een auto heb kunnen lenen vond ik buitengewoon opvallend positief. Uiteindelijk heb ik bij dit bedrijf ook een andere auto gekocht. De aflever beurt en APK zijn goed uitgevoerd. Ik had nog wat kleine wensen mbt de auto en deze zijn allen naar mijn tevredenheid uitgevoerd. Ik kreeg antwoord op mijn vragen en alles ging in een positieve en vriendelijke flow. Conclusie: Zeer goed!

Woeziksestraat 71

6604CL Wijchen