Klantvriendelijk en behulpzaam

We komen bij deze garage al meer dan 20 jaar

Duidelijke afspraken waar je op aan kan

Een goede garage zonder poespas. Helder en transparant. Met klantgericht en klantvriendelijk personeel

Snel geholpen, top service.

Met een slechte accu komen staan, direct starthulp gekregen. Uur later auto gecontroleerd, accu vervangen en weer rijden. Gewoon TOP. Bedankt heren bij Bosch Car Service Jos Derksen Wijchen.

Goede garage, vriendelijk personeel, eerlijke prijs

Gisteren mij auto opgehaald, mijn vorige auto ingeruild , eerlijke prijs voor beide autot’s Komen hun afspraken na , ook met de nieuwe gaan we weer naar deze garage voor onderhoud e.d.

Prima bedrijf

Prettig geholpen, rustig en niet opdringerig.

vriendelijk en vakbekwaam ( voor zover ik kan beoordelen)

Via hun bedrijf een auto gekocht (occasion) en door hen laten onderhouden. Auto is nu 17 jaar oud en loopt nog als een trein.

Klantvriendelijk autobedrijf

Het autobedrijf komt zeer vetrouwelijk en professioneel op de klant over.

Snel een afspraak, duidelijkheid over reparaties en een elektrische leenfiets!

Mooi, net bedrijf met vriendelijke deskundige verkoop.

Het bedrijf ziet er schoon en netjes uit. Jos Derksen verkoopt zelf zijn auto's en doet dat prima. Personeel is ook vriendelijk.

Nou als je voor een keuring moet dan kan het soms gelijk gemaakt worde

Altijd vriendelijke is top

Snelle service en altijd vriendelijke mensen op de werkvloer

Snelle service, denken graag met je mee naar een goede oplossing. Zijn eerlijke mensen en dat is erg fijn. Ook is iedereen altijd vrolijk en word je met een lach geholpen.

Super fijn!

Goede omgaan!

goed netjes en beleefd geholpen

zoals hierboven

Vriendelijk en eerlijk geholpen!

Via Autoscout terecht gekomen bij dit bedrijf, werd aan de telefoon vriendelijk te woord gestaan. Na overleg was het gezien de afspraak mogelijk de auto direct mee te nemen indien gewenst (dit op mijn verzoek ivm afstand), auto kreeg een nieuwe APK en 8@ werd voor ik richting het bedrijf reed gebeld dat de nieuwe APK afgegeven was, maar er werd ook eerlijk gezegd dat de banden wel op kortere termijn vervangen moesten worden. Werden eenmaal daar vriendelijk ontvangen en geholpen!

Overduidelijk een eerlijk en deskundig bbedrijf

Door een miscommunicatie met mijn man betaalde ik per ongeluk een behoorlijk bedrag teveel. Jos Derks meldde dit meteen en gaf het teveel betaalde, onmiddellijk terug! Verder een vriendelijke ontvangst (met een lekker kopje koffie) en fijne hulp bij het in vogelvlucht leren kennen van de auto bij ophalen van de auto. In een woord super!

Correcte en eerlijke behandeling.

Mijn ervaring is dat je bij Jos Derksen eerlijk en netjes wordt behandeld. Ik heb niet het idee, in tegenstelling tot eerdere merkdealers, dat je met onnodige kosten wordt geconfronteerd.

Snel geholpen

zeer goed

Problemen met uit laat, hebben dit ondanks de vrijdagmiddag na het bestellen van de onderdelen dit direct gerepareerd. In een woord uitstekend Jan van Melis

Super service

Staan altijd voor je klaar en de service kan niet beter

Altijd behulpzaam en uitstekende kennis van zaken.

Zie hier boven.

Vriendelijke en transparante communicatie, goede service.

Goed overleg over wat wel en wat niet nodig was. Medewerker aan de balie denkt met je mee waardoor je geen onnodige kosten maakt, maar toch veilig op weg kunt.

Goudeerlijk

Goede service. Afspraak snel gemaakt. Remblokken bleken niet vervangen te hoeven worden. Top dat ze daar eerlijk over waren. Een 10 hadden ze gekregen als ze mijn auto ook hadden gewassen.

Je voelt je "thuis" bij de Jos Derksen

Al jaren voelt het goed bij Jos Derksen zijn bedrijf. Het personeel is vriendelijk en heeft naar mijn mening "verstand van zaken". Het onderhoud aan mijn auto wordt telkens weer goed uitgevoerd.

Zeer fijne en duidelijke service

Betrouwbaar en er werken vakmensen

Woeziksestraat 71

6604CL Wijchen