Goed en vriendelijk als altijd

Goed en vriendelijk geholpen en altijd het idee dat ik waar krijg voor mijn geld. Tevens nooit te beroerd om inhoudelijke (kennis)vragen over de auto te beantwoorden.

Goede behandeling

Auto was op tijd klaar.

Auto gekocht vriendelijk personeel goede service.

In maart een auto gekocht, nu na een paar maanden terug geweest voor onderhoud. Top service !

Topservice met eerlijke vakmensen

Mijn auto wordt altijd vakkundig gerepareerd en krijg een hele vakkundige uitleg onder het genot van een heerlijk bakje koffie , en wat heel belangrijk is dat het een zeer betrouwbare garage is.

Prima service eerlijk verhaal

Aardige mensen die netjes omgaan met hun klanten. Autobedrijf Jos Derksen geeft objectief advies over service en reparatie. Zeer betrouwbaar adres!

Vriendelijk ontvangen en nette levering

We zijn vriendelijk ontvangen en er werd ruim de tijd genomen om ons te informeren. Koop en levering verliep snel en netjes.

Goede service en communicatie leidde tot resultaat

positief voor de communicatie en pro-actief optreden. Daarna reparatie en afhandeling snel kunnen laten uitvoeren. Zeer tecreden....weer!

Prima garage met vriendelijk personeel.

Kreeg een mailtje dat het tijd was voor onderhoud en APK en kon op de door mij gewenste dag een afspraak maken.

Voelde gelijk vertrouwd aan.

Ben door de mensen goed geholpen om een keuze te maken voor een mooie auto. Ik ging hierna met een auto en een goed gevoel de deur uit.

Veel aandacht voor de klant en goede service.

Wij zijn professioneel geholpen. Geen gladde verkooppraatjes gewoon recht door zee. Fijne ervaring!

Zoals altijd: helemaal top!

Er wordt met je mee gedacht en er is tijd voor een gesprek.

Snel en professioneel

Fijn bedrijf, professioneel en eerlijk. Je wordt altijd hartelijk ontvangen.

Goede service, vriendelijk personeel. Betrouwbaar.

Ik wordt altijd netjes en snel geholpen. Goede uitleg en overleg voordat er iets uitgevoerd wordt.

Onderhoud op maat

Denken mee. Wat is echt nodig voor veiligheid en goed rijden en wat kan je zelf of wat kan later. Vriendelijk en snel.

Super service

Erg vriendelijk geholpen super service

Vriendelijk personeel, goede service!

Netjes geholpen. Personeel is vriendelijk!

Super service Goede koffie Kan er altijd terecht

Top bedrijf met fijne mensen

Al jaren alle auto's in onderhoud gehad; ook elektrisch. Zeer tevreden! Denken mee en zoeken naar de beste oplossing. Aanrader!

Fijn autobedrijf waar klanten zich thuisvoelen.

Onze ervaring met autobedrijf Jos Derksen is zeer goed te noemen. Klantvriendelijk , prima service en afspraken waar men van op aan kan.

Zeer klantvriendelijk bedrijf

Als welkome gasten ontvangen, zeer kundig personeel. Goede adviezen gekregen.

Uitstekend en ik heb vertrouwen

Vaker auto’s gekocht bij dit bedrijf en in meer dan 35 jaar altijd prima geholpen. Geen verstand van techniek dus ik laat graag adviseren. Hierin nooit teleurgesteld geraakt. Ik raad dit bedrijf aan bij anderen.

Prima geholpen

Zeer positief

Goed en betrouwbaar

Goed en betrouwbaar

Fijne ervaring met zowel aankoop als onderhoud van auto

Mocht er al een probleem uit onderhoud/APK voortkomen dan wordt er mee gedacht over een oplossing.

Woeziksestraat 71

6604CL Wijchen