Vriendelijk, deskundig en meedenkend.

Mazda CX3 gekocht. Goede uitleg over de auto. Geen mooie verkooppraatjes... maar echt zo als het is. Inzicht in autoverleden en snelle levering. Fijne ervaring met onze koop en tevens inruil.

Van afspraak tot uitvoering controlebeurt prima afgehandeld! Met dank.

De ervaring met de koop van de auto en de prima oplossing voor de communicatiestoornis (ook van mijn kant) bij deze controlebeurt, geeft vertrouwen in deze vakgarage.

Goede sfeer erg vertrouwd heel goed gevoel mensen met passie.

Ik bleek bij de aanschaf van de auto een verkeerde maat winterbanden op stalen velgen te hebben meegekregen. Een telefoontje en ik kon komen. Werden de stalen velgen met winterbanden omgeruild voor lichtmetalen velgen met winterbanden in de juiste maat en werden ze meteen gemonteerd.

Goede, fijne en betrouwbare garage

Fijne garage, lekker dichtbij. Lekker “dorps”, altijd vriendelijk en tijd om naar de klant te luisteren en even naar de auto te kijken als er iets niet goed is.

Altijd vriendelijke service

Ik ben altijd goed geholpen, ze nemen de tijd om uit te leggen als er iets met je auto is

Uiterst prettig

Dat gevoel hadden mijn vrouw en ik bij binnenkomst van de garage, prettige begroeting en de vraag: koffie? Goede vraag na een uur rijden, men wist van onze komst en waarom. Plezierig onderhandeld en duidelijk wat kon en niet kon. We besloten tot koop en onmiddellijk volgde de reactie, volgende week zaterdag klaar, 11:00 staat de koffie klaar. Wij waren op tijd voor de koffie en daarna werd ruim de tijd genomen om uitleg te geven aan de verschillen tussen "oude" auto en het aangeschafte exemplaar. En passant werden ook nog even wat instellingen aangebracht en klaar voor vertrek, uitermate rustig en weloverwogen ons te woord gestaan n.a.v. gestelde vragen. Geen wanklank van ons te vernemen. BEDANKT!!!

Top service!

Zoals altijd tevreden over de service! Betrouwbaar, professioneel, klantvriendelijk. Ondanks dat ik woonachtig ben in Nijmegen breng ik mijn auto al jaren naar de Bosch garage (Jos Derksen) in Wijchen.

Betrouwbaar bedrijf.

Voor de eerste keer bij Jos Derksen geweest. Als vrouw is een garagebedrijf lastig. Je hebt er geen verstand van, dus ben je geheel afhankelijk. De manier van benaderen vond ik heel prettig. Garagebedrijf Jos Derksen heeft er een vaste klant bij.

Heel goed

Wordt vriendelijk geholpen. Garage ziet er goed en schoon uit.

Hele vriendelijke mensen, heel goed geholpen en een goede inruilprijs

Altijd goed en vriendelijk

Fijne autogarage. Service hoog in t vaandel. personeel altijd vriendelijk en behulpzaam

Snel en vriendelijk geholpen

Herken de andere positieve commentaren helemaal.

Een goede garage, met vriendelijk en kundig personeel.

Prettig personeel, goede informatie tijdens de keuring en afwerking.

Accuraat en betrouwbaar

Alles conform afspraak geregeld. Tussentijds bericht over te maken kosten

Prima garage. Klantgericht en met ervaring.

Makkelijk afspraak maken. Op tijd klaar. Op tijd tel. Bericht. Normale rekening. Attent en ervaren personeel. Leenfiets aanwezig.

Denken goed mee en verlenen uitstekende service

Fijn autobedrijf dat servicegericht is, goed meedenkt en snel communiceert.

Super klantvriendelijk

Ferry is een aanwinst voor het bedrijf, zeer professioneel en klantgericht.

Goede service, persoonlijk, netjes

Goede service, uitgebreid advies, er staat altijd fiets klaar, ze kennen je inmiddels en dat is ook fijn.

TOP BEDRIJF

Super fijn geholpen. Mooie garage.

Goede klantenservice. Denken mee.

Plezierig

VAKKUNDIG EN VRIENDELIJK

IDEM

Snelle en prima service

Langs geweest voor een grote beurt, kon snel een afspraak maken. Vriendelijk geholpen en alles netjes uitgelegd en overlegd.

Prettig geholpen

Ze staan altijd gereed om te helpen

Altijd vriendelijk en vakbekwaam

Je wordt voorraf deskundig geïnformeerd en je wordt tot niets verplicht.

Woeziksestraat 71

6604CL Wijchen