Top service en aandacht!

Eind vorig jaar een Volkswagen EOS gekocht bij Jos Derksen. De auto rijdt en bevalt uitstekend! Er waren in de garantie periode een aantal kleine puntjes aan het licht gekomen. De werden direct en naar grote tevredenheid opgelost! Op advies van bedrijfsleider Ferry nieuwe, mordernere spiegels gemonteerd wat uitstekend bevalt. Zo moet een autodealer zijn; Meedenken met de klant en service met aandacht! en dat alles tegen een eerlijke prijs.

Zeer correct en medewerkend

Vriendelijke ontvangst en directe benadering, geen onnodig tijdverlies, enorm prettige ervaring en ik zou Autobedrijf Jos Derksen ten alle tijde aanraden en ondersteunen.

Goed en vertrouwd

Bij uitvoeren onderhoudsbeurt geen onnodig hoge rekening maar doen wat nodig is en uitgevoerd wat op de rekening staat. Duidelijk overleg over uit te voeren werkzaamheden en heldere factuur. Daarom kom ik hier al jaren graag steeds terug.

Zeer goed !

Super service ! Direct geholpen en achteraf bleek het ook nog een Garantie service. Zeker een aanrader !

Fantastisch bedrijf. Perfecte hulp

Zeer tevreden over alles!

geweldig

Heel vriendelijk en een correcte behandeling

Super service

Super service, duidelijk en snel

Correcte afhandeling komen afspraken na

Van te voren gesprek gehad . Over wat er moest gebeuren .conform prijs afgehandeld .zeer tevreden net bedrijf mvgr joachim

Eerlijke betrouwbare garage

Auto voor onderhoudsbeurt naar Derksen gebracht. Netjes door Ferry gebeld wat er nog evt aan extra onderdelen bij kwam. Remmen voor over ong 7000 km. Advies niet direct nodig nu maar dan wist ik t alvast. Als afspraak netjes op tijd klaar en geen verassingen

Al jarenlang een trouwe klant.

Prima service, montage en zorg voor de auto. Top.

Het vooroverleg, maken afspraak en vervangend vervoer efficient geregeld. Korte wachttijd met koffie en praatje altijd prettig, service en aanbrengen trekhaak met zorg uitgevoerd. Vandaar hoge waardering.

Goed en netjes geholpen. Prima uitleg

Eerste ervaring met bedrijf Jos Derksen was goed.

Super bedrijf, goede service en vriendelijke mensen.

Geweldig bedrijf voor het eerst een auto gekocht bij dit bedrijf, goede service en vriendelijke mensen allemaal.

Vriendelijke mensen

Vandaag 3 juni 2014 vw tiguan onderhoudsbeurt gehad

Super ontvangst, onderhoud geweldig uitgevoerd, zelfs meer dan verwacht, keurige prijs. Voor mij mede op basis van eerdere ervaringen een topbedrijf met geweldig team. Roel Vlootman Wijchen

Duidelijke afspraak ,vriendelijk te woord gestaan

Idem

Snelle en nette service!

Op heel korte termijn een afspraak kunnen maken. Toen de auto klaar was ben ik gebeld dat ik de auto op kon komen halen. Netjes gemaakt voor een nette prijs.

Vriendelijk, goede service en eerlijke prijzen

Ben heel tevree!

Open, eerlijk met vertrouwd gevoel

Jos Derksen is iemand met liefde voor het vak en heeft een mooi enthousiasme. We hadden een goed gevoel bij de aankoop van onze auto en alles is volgens afspraak en stipt uitgevoerd.

Geweldige service

Denken goed mee, snelle servicr

Een echte vakgarage

Dit garagebedrijf is een echte aanrader. Na enig speurwerk op internet bij hun uitgekomen en hier dan ook onlangs een occasion gekocht. Vanaf het eerste moment was het contact goed en voelde het vertrouwd. Omdat wij uit het Zuiden des lands komen en ook nog in diensten werken konden wij zelfs op Hemelvaartsdag terecht voor het bezichtigen van de betreffende auto. De ontvangst was goed en we kregen een goede vakkundige uitleg over de betreffende auto. Ook over de inruil waren we het snel eens en zodoende was de koop dan ook snel rond. Samengevat een professioneel familie bedrijf met oog voor de klant, een aanrader!

Netjes, deskundig en gericht op de klant

Een fijne, klantvriendelijke garage die meedenkt met de klant. Aan de telefoon en in de winkel / garage altijd prettig te woord gestaan. Bij speciale zaken even een telefoontje om te overleggen wat de mogelijkheden zijn.

Eerlijk en betrouwbaar

Ga al jaren voor onderhoud van de auto naar Jos Derksen. Ze komen afspraken na, bellen tussentijds voor overleg en akkoord indien er aanvullende werkzaamheden moeten plaatsvinden.

Zeker aan te bevelen!

Goede en snelle service + communicatie. Altijd tevreden.

4 nieuwe banden voor een redelijke prijs en snel afgehandeld. Hierbij een lekker bakkie koffie en leuk wat te lezen.

Woeziksestraat 71

6604CL Wijchen