Er worden duidelijke Afspraken gemaakt en worden ook nagekomen. Je word van te voren gebeld wat de prijs is en ook wat er gemaakt moet worden. Dir is prettig, want dan kan je hierin mee beslissen. Verder goede service en me auto rijd weer goed!

prima geen commentaar

eerlijk geen uitbuiting van de klant , wat moet moet gebeuren.

Fantastische service, altijd

Ik wil Jos Derksen en zijn team complimenteren met de fantastische service die altijd geboden word. Met dank Mike Audi A7

In een woord SUPER

Afspraak tot afhandeling in een woord SUPER! Aan telefoon en in het bedrijf is betrokkenheid en communicatie TOP.

Perfect.klasse.super

Ik heb bij Josmijm rode baron gekocht,Toyota Starlett,nu 24 jaar jong. Net weer apk gekeurd. Blijft dankzij team Derksen nog wel 10 jaar rijden.!!Oeps ben ik 78 Moet kunnen

Tevreden over aankoop auto.

Mooie auto gekocht die perfect is afgeleverd. Alles volgens afspraak. Gezellige ontvangst met lekkere koffie. Goede uitleg en instructie gehad.

Gezellig

De ontvangst en verzorging met koffie en thee was weer uit de kunst.

Beurt en reparatie snel gepland en uitgevoerd

Snelle en duidelijke service

Je wordt snel geholpen en duidelijk te woord gestaan. Geen verrassingen!

open eerlijk thuiskom gevoel

Van af het eerste telefooncontact, proefrit tot aflevering een eerlijk ongedwongen en transparant contact. Gewoon zoals je het wenst om benaderd en behandeld te worden. TOP !

Fijne autobedrijf

Zeer fijne autobedrijf geven eerlijke en goede informatie ga er zeker weer terug als er wat met de auto gedaan moet worden, zij denken goed met mij mee.

Prima werk geleverd

Bedrijf regelt alles voor mij en doet ook wat er afgesproken is. Service is uitstekend. Kunt ook tussendoor komen voor kleine reparaties

Staan altijd klaar voor ons.

Zoals omschreven staan altijd voor ons klaar, altijd snel geholpen.

Open transparante garage

Zeer prettige ervaring. Vooraf afspraken gemaakt en een indicatie van de kosten ontvangen. Vervolgens gaan ze aan de slag en bij wijzigingen wordt je netjes van te voren gebeld om te horen of ze het mogen uitvoeren.

Een goed bedrijf met fijne medewerkers, die niet moeilijk doen en flexibel zijn.

Kom daar al jaren en heb nooit het gevoel gehad niet welkom te zijn, kleine reparatie’s worden direct uitgevoerd. Afspraken worden nagekomen.

Al jaren goede ervaring met dit bedrijf!

Deskundig advies en prettige bejegening.

Prettig, zakelijk, reëel

zzz

Gewoon goed, zoals je mag verwachten.

Zeer capabel autobedrijf met verstand van zaken en fijn in omgang. De communicatie met het garagebedrijf loopt soepel en transparant.

klasse service en klant vriendelijk

altijd met vriendelijkheid geholpen duidelijke bon met kosten en altijd tijd voor een praatje . zeer aan te bevelen voor iedereen service is klasse . bedankt voor de goede service

Uiterst plezierig contact met de heer Derksen. Goede afspraken gemaakt bij de aankoop van de auto en een week later opgehaald. Gewoon zoals het hoort, eerlijk en correct zaken doen.

Een goede service

En vriendelijke personeel

apk en grote beurt

netjes te woord gestaan en geholpen ook kreeg ik duidelijkheid over de verwachte kosten en uitleg van de gedaande zaken

Vakkundig en open in de communicatie

Vakkundig en open in de communicatie

Topservice

Naast de topservice is er ook altijd tijd voor een praatje. Erg fijne garage met altijd vriendelijk personeel en eigenaar en persoonlijke benadering. Er wordt goed met je meegedacht.

Zeer goede klantenservice en voorlichting

Tijdens het bezoek voor een proefrit werd uitgebreid de tijd genomen om alles door te nemen over de aan te schaffen auto en werd er ook geen enkele druk uitgeoefend om de auto te kopen. Gezien mijn situatie werd de aangeschafte auto thuis afgeleverd en tijdens een ritje werd ook nog e.e.a. uitgelegd over de auto. Mijn eigen inruilauto werd daarna meegenomen. Super!

Woeziksestraat 71

6604CL Wijchen