Open transparante garage

Zeer prettige ervaring. Vooraf afspraken gemaakt en een indicatie van de kosten ontvangen. Vervolgens gaan ze aan de slag en bij wijzigingen wordt je netjes van te voren gebeld om te horen of ze het mogen uitvoeren.

Een goed bedrijf met fijne medewerkers, die niet moeilijk doen en flexibel zijn.

Kom daar al jaren en heb nooit het gevoel gehad niet welkom te zijn, kleine reparatie’s worden direct uitgevoerd. Afspraken worden nagekomen.

Al jaren goede ervaring met dit bedrijf!

Deskundig advies en prettige bejegening.

Prettig, zakelijk, reëel

zzz

Gewoon goed, zoals je mag verwachten.

Zeer capabel autobedrijf met verstand van zaken en fijn in omgang. De communicatie met het garagebedrijf loopt soepel en transparant.

klasse service en klant vriendelijk

altijd met vriendelijkheid geholpen duidelijke bon met kosten en altijd tijd voor een praatje . zeer aan te bevelen voor iedereen service is klasse . bedankt voor de goede service

Uiterst plezierig contact met de heer Derksen. Goede afspraken gemaakt bij de aankoop van de auto en een week later opgehaald. Gewoon zoals het hoort, eerlijk en correct zaken doen.

Een goede service

En vriendelijke personeel

apk en grote beurt

netjes te woord gestaan en geholpen ook kreeg ik duidelijkheid over de verwachte kosten en uitleg van de gedaande zaken

Vakkundig en open in de communicatie

Vakkundig en open in de communicatie

Topservice

Naast de topservice is er ook altijd tijd voor een praatje. Erg fijne garage met altijd vriendelijk personeel en eigenaar en persoonlijke benadering. Er wordt goed met je meegedacht.

Zeer goede klantenservice en voorlichting

Tijdens het bezoek voor een proefrit werd uitgebreid de tijd genomen om alles door te nemen over de aan te schaffen auto en werd er ook geen enkele druk uitgeoefend om de auto te kopen. Gezien mijn situatie werd de aangeschafte auto thuis afgeleverd en tijdens een ritje werd ook nog e.e.a. uitgelegd over de auto. Mijn eigen inruilauto werd daarna meegenomen. Super!

Top service en aandacht!

Eind vorig jaar een Volkswagen EOS gekocht bij Jos Derksen. De auto rijdt en bevalt uitstekend! Er waren in de garantie periode een aantal kleine puntjes aan het licht gekomen. De werden direct en naar grote tevredenheid opgelost! Op advies van bedrijfsleider Ferry nieuwe, mordernere spiegels gemonteerd wat uitstekend bevalt. Zo moet een autodealer zijn; Meedenken met de klant en service met aandacht! en dat alles tegen een eerlijke prijs.

Zeer correct en medewerkend

Vriendelijke ontvangst en directe benadering, geen onnodig tijdverlies, enorm prettige ervaring en ik zou Autobedrijf Jos Derksen ten alle tijde aanraden en ondersteunen.

Goed en vertrouwd

Bij uitvoeren onderhoudsbeurt geen onnodig hoge rekening maar doen wat nodig is en uitgevoerd wat op de rekening staat. Duidelijk overleg over uit te voeren werkzaamheden en heldere factuur. Daarom kom ik hier al jaren graag steeds terug.

Zeer goed !

Super service ! Direct geholpen en achteraf bleek het ook nog een Garantie service. Zeker een aanrader !

Fantastisch bedrijf. Perfecte hulp

Zeer tevreden over alles!

geweldig

Heel vriendelijk en een correcte behandeling

Super service

Super service, duidelijk en snel

Correcte afhandeling komen afspraken na

Van te voren gesprek gehad . Over wat er moest gebeuren .conform prijs afgehandeld .zeer tevreden net bedrijf mvgr joachim

Eerlijke betrouwbare garage

Auto voor onderhoudsbeurt naar Derksen gebracht. Netjes door Ferry gebeld wat er nog evt aan extra onderdelen bij kwam. Remmen voor over ong 7000 km. Advies niet direct nodig nu maar dan wist ik t alvast. Als afspraak netjes op tijd klaar en geen verassingen

Al jarenlang een trouwe klant.

Prima service, montage en zorg voor de auto. Top.

Het vooroverleg, maken afspraak en vervangend vervoer efficient geregeld. Korte wachttijd met koffie en praatje altijd prettig, service en aanbrengen trekhaak met zorg uitgevoerd. Vandaar hoge waardering.

Goed en netjes geholpen. Prima uitleg

Eerste ervaring met bedrijf Jos Derksen was goed.

Super bedrijf, goede service en vriendelijke mensen.

Geweldig bedrijf voor het eerst een auto gekocht bij dit bedrijf, goede service en vriendelijke mensen allemaal.

Woeziksestraat 71

6604CL Wijchen