Klantgericht en goede service

Al zeven jaar zeer tevreden met het onderhoud van onze auto’s.

Goede en vriendelijke servicr

Prettige en betrouwbare garage.

Na 7 autos in ruim 30 jaar nog steeds een tevreden klant

Met garage Derksen zijn goede afspraken te maken. Bij onderhoud waarbij een reparatie naar voren komt wordt altijd eerst gebeld dit stel ik zeer op prijs want zo loop nooit tegen verrassingen aan als de rekening komt. Kortom prima garage die ik iedereen aanraad.

Klantvriendelijk en een nette garage

Goed ontvangen en een goed autootje gekocht !

Levert prima werk en heeft een prima service.

Levert prima werk en heeft een prima service.

Fijne ontvangst en duidelijke uitleg over de service beurt naar afloopt, kom hier graag terug.

Meedenken

Auto mogen laten staan voor een reparatie waarvoor eigenlijk pas 3 weken erna tijd vrij was. In de loze uurtjes is toch mijn auto al eerder gerepareerd, super fijn!! Dat is pas meedenken….

Zeer tevreden tot nu toe

Wij hebben in zeer korte tijd 2 auto's gekocht. En met beide zeer tevreden, had tijdens de zomervakantie ontdekt dat er kleine scheutjes in mijn banden zaten, hebben toe afgesproken dat er allwedder banden opkwam. En de andere auto had problemen met stabiel motor toerental, maar is ook opgelost. Dus zeer tevreden

Professioneel en servicegericht bedrijf!

Prima Bosch Car Service garagebedrijf met prachtige showroom en hartelijk ontvangst. Vakkundig personeel en de prijs- kwaliteit juist in verhouding.

Goed geholpen

Fijn bedrijf

Geweldige service, zelfs op zaterdag

Bij probleem op zaterdag, auto opgehaald, hersteld en ook weer terug gebracht.

Ik kom er al jaren ,en het bevalt mij goed.

Ik kom er al jaren en het bevalt mij goed.

Persoonlijk, klantvriendelijk en servicegericht.

Zowel bij aankoop van een nieuwe auto, als bij een onderhouds beurt of reparatie altijd even vriendelijk en behulpzaam. Deskundige medewerkers.

Nette en plezierige afhandeling.

Netjes geholpen, correct afgehandeld, aankoop zowel inruil.

Goed bedrijf

Geen gladde verkoop praatjes

Fijne garage

Goede service en vriendelijke mensen,ik ben heel tevreden.

Zoals altijd, prima

prima, goede service

Heel goed geholpen en denken met je me kerel die Jos

Heel goed geholpen en denken met je mee .Fijne kerel die Jos zeer goed.

TOP service

Ben al jaren klant bij Jos Derksen en word iedere keer top geholpen. Ze denken mee, geven deskundig advies, reparaties worden netjes en snel uitgevoerd en kostentechnisch blijft het allemaal netjes binnen de perken. Kortom, ben erg tevreden en kan dit bedrijf bij iedere autoreparatie aanbevelen.

Koop v Mini Cooper

We hebben bij Jos Derksen een Mini Cooper cabrio gekocht. Hiervoor konden we savonds langskomen en hebben na sluitingstijd een testrit gemaakt. Het bod op mijn wagen was ook zeer reëel dus we kwamen snel tot zaken. Alles verliep soepel en snel. Nu eerst wat veilige km maken ... En wellicht tot snel

Super geholpen!

Vriendelijk, eerlijk, behulpzaam! Kwamen de auto in de avond nog afleveren. Volgende dag nog contact gehad poetsvlek op onze bumper (matte lak) wat we niet gezien hadden en wat ze nog met ons wilde oplossen. Komen afspraken na! Top!

Snel en goed geholpen

Fijne garage die met je mee denkt

Deze garage denken mee in oplossingen

Goede, snelle service

Goede en snelle service

Keurige en vlotte reparatie.

Auto voor de APK gebracht. Wat kleine reparaties en onderdelen nodig, die vlot en naar tevredenheid plaatsvonden.

Woeziksestraat 71

6604CL Wijchen