Prima snelle aankoop kunnen doen.

Wij hebben een prima aankoop kunnen doen met de T-Roc. Andera auto ingeruild. Heldere en prima service, geen enkel probleem. We hopen weer een aantal jaren met veel plezier vooruit te kunnen.

Een mooi verzorgd bedrijf die je geen auto aandringt

Je wordt er al klant behandeld. En bij vragen nemen ze de tijd voor je. Ook als je uitleg wil over de auto geven ze deze ook en nemen ze de tijd ervoor. Pas een mooie auto bij ze gekocht.

Zeer goede service

Wordt bij een servicebeurt alleen dat vervangen als het ook nodig is. Eerlijk tegen de klanten.

Altijd correct en goed!

Duidelijke afspraken en betrouwbaar. Geen garage van dertien in een dozijn. Een bedrijf waar de klant en service met hoofdletters worden geschreven!!!

Altijd een stabiele 10

Denken altijd mee, top garage

Niet verder zoeken!

Wij zijn al jaren klant bij dit autobedrijf, zowel voor aankoop als onderhoud! Dit geldt voor mijzelf, mijn echtgenote, oudste zoon en zijn echtgenote! Ik moet eerlijk zeggen dat ik het eerste minpunt in al die jaren nog moet ontdekken. De kennis, vriendelijkheid en eerlijkheid druipt van de medewerkers af. Wat gefactureerd is, is ook daadwerkelijk uitgevoerd. Daar durf ik de handen voor in het vuur te steken. Uiteraard spreek ik zo nu en dan ook andere klanten, die allemaal dezelfde mening zijn toegedaan als ik/wij! Ben je eenmaal klant, dan blijf je klant. Zoals al in de titel is vermeld: "Niet verder zoeken!" Afgelopen zaterdag heb ik een prachtige VW Taigo automaat gekocht. Ik heb met pijn in mijn hart mijn Polo GTI ingeruild! Dit reden zit in de feiten dat we op zoek waren naar een automaat en mijn echtgenote de GTI veel te snel vond en er daardoor niet met plezier in reed. Bij aflevering heeft Bob de tijd genomen om de automaat, de gehele display etc netjes uit te leggen en tevens onze telefoons te installeren. Al met al, chapeau! Ik heb geen aandelen in dit bedrijf, maar ik wil een ieder adviseren, ga naar autobedrijf Jos Derksen!

Top bedrijf!

Jos Derksen heeft mooie jong gebruikte auto’s binnen staan. Ik moest een eindje rijden maar dit had ik er zeker voor over! Vriendelijk geholpen bij het kijken naar een auto die ik op het oog had. De auto was snel rijklaar en bij afleveren heeft Bob uitgebreid de tijd genomen om uitleg te geven over de auto. Top bedrijf en ik ben erg blij met mijn nieuwe auto!

Oke

Ondanks onderbezetting toch service verleend

Vlot en correct geholpen

Vriendelijke mensen en netjes schoon afgeleverd

Super goed

Uiterst vriendelijk. Nemen de tijd voor je. Na aankoop goede uitleg over de auto.

Stipt, goede service, prettig contact. Super!

Stipt, goede service, prettig contact, goede info bij vragen, oplossingsgericht.

Geweldige service van een eerlijk bedrijf!

Goeie service, goed contact, aardige mensen!

goed bedrijf

Duidelijk in afspraken, heldere uitleg, klant wordt op prettige manier benaderd

Uiterst correct

Plaatsing trekhaak ingepland met afgesproken prijs. Uitvoering keurig op geplande datum. Werkzaamheden/uitvoering viel tegen qua tijd maar is wel tegen de afgesproken (lagere) prijs afgehandeld. Uiterst correct en sterk klantgericht. De trekhaak zit prima.

Geweldig!

Goede service & vriendelijke mensen!

NVT

Goede service en vriendelijk

Altijd goed en snel geholpen

Vriendelijke mensen. Uitstekende dienstverlening

Ik wordt als een klant geholpen, en gehoord.

Een afspraak gemaakt, wordt nagekomen en ook voldaan.

Goed geholpen eerlijk advies

Jos was niet opdringerrig En adviseerde ook om naar mijn eigen garage te gaan om auto na te laten kijken dat vonden wij wel netjes Auto goed afgeleverd

Vriendelijke en persoonlijke service!

Hier wordt je altijd vriendelijk te woord gestaan en er wordt met je mee gedacht. Persoonlijke benadering, servicegericht en eerlijk advies!

Het is altijd zo geregeld

Of ik nu een auto koop, onderhoud laat doen of voor een storing kom. Ik loop er altijd met een goed gevoel naar buiten.

Prima garage

Komen afspraken goed na en beste service

correcte afspraak en afhandeling !

Zeer vriendelijke deskundige mensen. Prettig om mee samen te werken een bedrijf waar je vertrouwen in hebt.

Woeziksestraat 71

6604CL Wijchen