Een mooi autobedrijf die zijn zaken goed op orde heeft

Zojuist een 2e hands auto gekocht bij autobedrijf Koudijs. De auto is in perfecte staat afgeleverd. Zowel de communicatie als het aankoopproces zijn beide zeer prettig verlopen.

Super service !!

Afgelopen week samen met mijn zoons bij Dick en Rick op bezoek geweest voor hun eerste auto. Wat een fijne service en wat is de auto netjes en schoon afgeleverd. Als we meer dan 5 sterren zouden kunnen geven, zouden we het zo doen, want zo wil je behandeld en geinformeerd worden bij de aanschaf van je (eerste) auto. Er was duidelijk aandacht aan besteed om de auto op z’n best aan ons te overhandigen. Dank voor de goede zorgen heren !!

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Vriendelijk ontvangen en er word tijd voor je genomen

Vriendelijk ontvangen en er word de tijd genomen om de auto te bekijken en proberen en je word goed voorzien van tekst en uitleg over de auto. Goed en vriendelijk bedrijf.

Top Service

We werden super goed ontvangen door zoon Rick, daarna kregen we duidelijke informatie van Dick. Nieuwe auto gekocht en netjes afgeleverd! Fijne auto handelaar.

Warmte betrokkenheid en betrouwbaar

Wat een fijne ervaring hebben wij bij deze mensen ervaren. Meedenkend ,beleefd, vrolijk en betrokken wat zeer zeker zo is. Bedankt Rick voor de mooie schone auto met mooie rode strik bij de aflevering..haha. Bedankt Dick voor de onderhandeling met het inruilen van onze speciale auto. We kunnen zeker deze garage aan raden, zo zie je het niet vaak meer! Nog maals dank hiervoor! Groeten Marcel en Marjan.

Uitstekende service

Onlangs een Opel Mokka X gekocht bij Autobedrijf Koudijs. Zeer tevreden over de aankoop! Dick en Rick bieden een betrouwbare en zeldzaam goede service. De auto stond er gepoetst en tot in de puntjes verzorgd bij. Een eerlijk en professioneel autobedrijf – absoluut een aanrader!

Top ervaring

Heel vriendelijke en zorgvuldige mensen. Ik had een serieus probleem met de auto pal voor de vakantie en Koudijs heeft er alles aan gedaan om het op tijd op te lossen. Ook toen we nog weer even terug moesten voor de Apk-keuring werd hij toch nog weer even serieus nagekeken. Ik kan deze garage zeker aanraden.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Prima geholpen!

Van 1ste bezoek tot de aankoop verliep prima. Goede duidelijk uitleg, volgende dag stond de auto klaar voor een proefrit. Zeer goed verzorgde auto en netjes afgeleverd

Na 30 jaar van Duits naar Japans, daar komt wat bij kijken

Duits rijden beviel me altijd geweldig. Zorgeloos. Maar na de laatste was na 8 jaar en heel veel kilometers toe aan vervanging. En via autoscout werd door Koudijs supersnel gereageerd. Uitermate hartelijke ontvangst, mooie inruilwaarde voor de Tiguan en een fantastische Mazda CX-60 die er wel heel erg mooi uitzag. De beslissing nam ongeveer 10 minuten in beslag. De afhandeling was perfect en dat gaf het vertrouwen dat we nodig hadden. Inmiddels herlijk hybride gereden en deze twijfelaar is helemaal om. Koudijs kan bij ons niet meer stuk…

Absoluut een topgarage/bedrijf!

Ik was samen met mijn vrouw op zoek naar specifiek een BMW X3 m40i. In de eerste instantie oriënteerden wij op een occasion bij een officiële BMW dealer. Na een teleurstellende proefrit en het gevoel dat wij niet serieus genomen werden, zag mijn vrouw een advertentie staan van een BMW X3 m40i die bij autobedrijf Koudijs in Lunteren te koop werd aangeboden. Via mond op mond reclame vernam ik dat Koudijs in de omgeving zeer goed aangeschreven stond. De auto stond net een dag op de website maar wij zijn direct na een belletje met het bedrijf, vanuit de omgeving Amsterdam naar Lunteren gereden voor een proefrit. Daar werden wij hartelijk ontvangen door zowel vader (Dick) en zoon (Rick) Koudijs. Dick Koudijs is verantwoordelijk voor de verkoop en vertelde enthousiast alles over de ins- en outs van de BMW, die werkelijk als nieuw in de showroom stond te shinen. Ook een blik onder de motorkap en enige technische gegevens werden erbij gehaald door Dick. Ikzelf, als autoliefhebber met enige technische kennis, kon dit zeer waarderen en ik had ook echt de indruk dat dhr. Dick Koudijs heel goed wist waar hij het over praatte. De X3 waar ik namelijk op zoek was betrof niet een gewone X3 maar een zogenaamde M-Performance versie voorzien van de befaamde B58 6 cilinder motor. Na de proefrit en ons besluit om tot koop over te gaan kregen wij eerlijke prijs terug voor onze inruilauto. Een week later konden wij de X3 ophalen. Ook het ophalen was een feestje. Bij het aanrijden stond onze X3 al met een grote rode strik op ons te wachten voor het pand. Klaar om aan ons afgeleverd te worden. De auto stond er gewassen en glimmend bij! Al met al een heel erg tevreden ervaring met vader en zoon Koudijs. Ook de aftersales daarna. De showroom en de garage ogen professioneel en er staat werkelijk voor een ieder wat wils, qua budget te koop. Mijn volgende auto zou ik zo daar opnieuw kopen en mijn huidige in onderhoud houden ook al moet ik er zelfs een uur voor reizen. Topservice!!

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Eerlijk, professioneel, betrouwbaar en vriendelijk

Wij zagen online een Skoda Superb staan bij Autobedrijf Koudijs te Lunteren. De auto zag er netjes uit. Wij zijn naar Lunteren gereden en hebben de auto bekeken. De zag er heel netjes uit. Het bedrijf was ons niet onbekend, want wij hebben eerder daar een auto gekocht, ten volle tevredenheid, dus voor ons was de keuze niet moeilijk. Ook toen hadden wij al gelijk een goed gevoel. Ook nu was Dick heel vriendelijk en behulpzaam, echt iets voor een dergelijk autobedrijf, je voelt je direct op je gemak. Ook nu weer een heel goed gesprek gehad, waarna wij de auto gekocht hebben. Dit bedrijf is echt een aanrader als je daar je favoriete auto ziet staan. De mensen zijn zeer klantvriendelijk en professioneel en lopen graag een stapje harder. Echt heel super!

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Fijne auto,fijne mensen erg goed en snel geregeld.

Mooie auto,netjes afgeleverd het aanraden waard om eens te gaan kijken bij Koudijs.

Uiterst nette garage

Zeer net autobedrijf waar je keurig wordt ontvangen door de eigenaar. Zeer vriendelijke man en zoon. Auto netjes afgeleverd. Zou hier nog wel eens een auto kopen

• Service N.v.t.
  • Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Vriendelijk ontvangst en alles tot in de puntjes verzorgd!

Al zoekende op internet naar een Mazda CX5 kwamen we bij garage Koudijs terecht, geweldig! Toen we de auto vorige week kwamen ophalen stond hij al klaar met een grote rode strik erop, dat doet echt heel feestelijk aan! Je krijgt goed en eerlijk advies onder het genot van een kopje koffie. We werden zeer vriendelijk geholpen. Het onderhandelingsproces verliep fijn. De auto’s staan in de showroom zo kan de koper goed zien wat hij koopt zei Dick. Buiten ligt er soms blad op, regen of viezigheid waardoor de koper een minder goed beeld krijgt van de auto. Rick en zijn collega’s hebben een blinkende auto ( hij leek wel nieuw ) afgeleverd en in zeer goede staat. Je krijgt echt waar voor je geld. De auto is geweldig, hij rijd niet hij glijd over de weg! ‘s Avonds belde Dick nog op hoe onze eerste rit met de auto was bevallen, een bedrijf met een persoonlijke benadering. Omdat we de auto niet op de afgesproken dag konden ophalen, hebben ze er alles aangedaan om de auto eerder klaar te krijgen en dat is gelukt, wat een service! Dus bent u op zoek naar een goede garage waar persoonlijke benadering nog hoog in het vaandel staat, dan is een bezoekje aan garage Koudijs meer dan de moeite waard. Nogmaals dank jullie wel voor alles, wij zijn er super trots op en blij mee!

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

De service springt eruit!

Autobedrijf Koudijs neemt alle tijd voor zijn klanten. Een hartelijke ontvangst, een goede uitleg en top service ontvingen wij. In een woord geweldig!!

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

Autobedrijf met oog en service voor de klant.

Wij hebben een zeer prettige ervaring met aankoop van onze Nissan Qashqai bij autobedrijf Koudijs. Bij deze mensen is niets teveel. Het is hier op een prettige manier zaken doen onder het genot van een heerlijke cappuccino. Je wordt hier ook totaal niet gepusht. Bij aflevering stond de auto klaar met een grote rode strik. Dit bedrijf staat nog echt voor service en klantvriendelijkheid.

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Zeer tevreden met onze auto en de service

Een persoonlijke zaak met de focus op kwaliteit, dat geeft een fijn en prettig gevoel.

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Uitstekende service en hulp bij het aanschaffen van auto.

Mijn vrouw en ik waren opzoek naar een auto en kwamen terecht bij Koudijs. Bij binnenkomst stond Dick voor ons klaar en heeft ons geholpen in de zoektocht naar een auto. Dankzij Dick zijn expertise, luisterend oor en advies hebben wij de auto aangeschaft. Deze was bij ophalen in zeer nette en schone staat afgegeven. Kortom, wij zijn enorm blij met onze eerste auto en de hulp die wij hierbij hebben gekregen!

Goede en eerlijke ervaring

Bij koudijs een super mooie 2de hands auto gekocht. Ik kreeg een goeie en eerlijke prijs voor mijn oude auto en dus zeker aan te raden als je een goede 2de hands auto zoekt.

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Zeer aanbevolen om hier je auto te kopen!

Wij hebben een erg goede ervaring gehad met het kopen van een tweedehands auto bij Koudijs. Dick is een prettige verkoper, die een eerlijk verhaal vertelt en geen druk legt op het kopen van een auto. Er is weinig onderhandelingsruimte over de prijs, maar m.i. komt dat omdat de prijzen al scherp zijn. Rick en zijn team hebben de auto in perfecte staat afgeleverd. Mocht er toch iets met de auto zijn, heb ik er vertrouwen in dat dat netjes wordt opgelost. Aanrader om hier je (tweedehands) auto te kopen!

mooie eerlijke zaak

vorige week een Mazda CX 3 aangeschaft zaten bij kijken drie deukjes erin de hebben ze zonder te vragen keurig laten verwijderen. een heerlijke auto zou niet meer anders willen.

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

Klantvriendelijkheid en service en meedenken staat in deze garage bovenaan.

Gisteren onze nieuwe auto Opel Meriva automaat (2013) opgehaald. Die stond al klaar met een enorme rode strik erop! Zo leuk, heel feestelijk! Het hele traject van kijken tot kopen en ophalen is ons erg goed bevallen. Zijn ontzettend vriendelijk en gastvrij ontvangen met thee of koffie, alle vragen werden met geduld en deskundigheid beantwoord, ook als ik het nog eens vroeg. De auto stond in de showroom en zag er werkelijk heel goed uit, en toch hebben ze alles nog weer eens nagelopen en gecontroleerd, ook de airco. Auto was al schoon, maar toch weer helemaal gepoetst en gewassen! Echt goede service, zoals wij maar weinig hebben meegemaakt, maar bij deze garage is dat heel gewoon!. Bij ophalen heeft Men.Koudijs eindje met ons gereden en de auto en knopjes uitgelegd, met name de cruise-controle, omdat wij die nooit gebruikten in onze vorige auto's. En alles met geduld, en plezier. Alle papieren kregen we netjes mee in een mapje zelfs een paraplu voor als het regent als je uitstapt! We voelden ons helemaal thuis bij deze garage en ondanks de afstand(50 km) blijft de auto bij hun in onderhoud. Wij bevelen autobedrijf Koudijs dus warm bij u aan!

Fijn bedrijf

Erg vriendelijke en behulpzame mensen, Goed product, snel tot een overeenkomst gekomen, duidelijke afspraken en goede service. Een bedrijf om nog een keer naar toe te gaan. Nu zien hoe de auto zich houdt, heb er alle vertrouwen in.

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Betrouwbaar vriendelijk en oprechte en goede Service;

Afgelopen Zaterdag zijn we bij u geweest voor de aankoop van mijn nieuwe auto bij u; VW Polo gekocht en een Alfa Mito Savalli ingeleverd bij u. Ben samen met mijn ouders Frans en Marian Amkreutz afgelopen Zaterdag 10/5 2025 en we zijn helemaal van Landgraaf gekomen en hebben toen ook een Limburgse Vlaai mee genomen voor u en het Team Van Autobedrijf Koudijs in Lunteren. Heb alles als prettig ervaren; Klantvriendelijk en aflevering was super mijn nieuwe auto stond voren geparkeerd met een rode Strik erop. Bij voorbaat dank voor de goede service en laat jullie de vlaai maar smaken. Vriendelijke groet Kim Amkreutz en ouders Frans en Marian uit L:andgraaf.

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

Wat een vriendelijkheid hier van vader en zoon

Zeer hartelijk ontvangen en heel serieus genomen gevoeld. Veel garages bezocht, maar het gevoel dat hier mijn auto vandaan moest komen was vanaf de eerste stap over de drempel. Top!

Meulunterseweg 40

6741HN Lunteren