Snelle service en vriendelijke mensen

Mijn auto moest met spoed gekeurd worden, eigenlijk zaten ze vol, maar na even puzzelen kon het een dag later om 08.00 uur. Heerlijk Bakkie tijdens het wachten.

Vriendelijk, staan altijd klaar

Snel, vriendelijk, behulpzaam en met vakkennis.

Komen afspraken goed na, fijne leenauto, top.

Prima, goede service

Vriendelijk en vakkundig

Aandacht en service is prima!

De monteur hebben een lastig motor probleem goed opgelost!

Zeer plezierig contact

Fijn contact, eerlijk verhaal, goede aflevering.

Prima service, goed advies

Prima service, goed advies

Top bedrijf! !

Fantastische service !!

Uistekend

Uitstekende service en omgang met de klant.

Mooi familie bedrijf!

Klantvriendelijk, behulpzaam en meedenkend! Eerlijk en transparant! Mooi familie bedrijf!

Professional and efficient

Professional and efficient as always with giving a useful advices.

Professional and efficient

Professional and efficient as always with giving a useful advices.

Excellent

Very professional and efficient as always

• Would you recommend us? Yes

Excellent

Very professional and efficient as always.

uitstekend

fijn, vriendelijk en snel geholpen.

uitstekend

fijn, vriendelijk en snel geholpen.

keurig

Het was fijn om hier zaken te doen. keurige afhandeling aangenaam gesprek. Zeker terug keren bij een volgende auto. Waarom geen 10 wij hebben alleen ervaring met kopen en niet met onderhoud.

Vriendelijk snel geholpen

Zelfs op zondag kon ik terecht om de auto te kopen. Goed en volgens afspraak.

Goed en prima geholpen

Heel netje en correct geholpen. En goede conditie met garantie op de auto . Deze zeker aan te bevelen

Klasse bedrijf en klasse service

Na het zien van een voor ons interessante Hyundai Bayon op internet stapte ik de mooie showroom binnen. Te woord gestaan door Ted Kleiss die alle ins en outs van de auto vertelde en liet zien. Een zeer jonge Bayon in een fantastische nieuwstaat. Compleet uitgerust oa. met een door de vorige eigenaar gemonteerde splinternieuwe trekhaak. De inruilprijs voor onze Kia Stonic maakte de interesse alleen nog maar groter. Na een proefrit waren we verkocht. Niets was te veel om nog kleine aanpassingen aan een stoel en middenarmsteun te doen. Perfecte service, vriendelijke maar vooral betrokken leiding en monteur!! Klasse !!

Goede service en klantvriendelijk

Enige tijd terug was er een noodreparatie van de achterklep van mijn Volkswagen Caddy nodig. Dit is direct verholpen. De APK-keuring verliep volgens afspraak. Ik vind het belangrijk dat er ruimte is voor persoonlijk contact, mede omdat ik een rolstoelauto met bijzondere voorzieningen heb.

Aardige vakbekwame mensen

- goede adviezen - nette prijzen - prima afhandeling - persoonlijk Maar ga er niet allemaal nu naar toe want dan verdwijnen vaak deze pluspunten. Gewoon een net familiebedrijf.

TOP

Gewoon weer alles met de monteur afspreken zoals vroeger en zoals het hoort. Mensen met verstand van zaken.

Zeer klantvriendelijk en servicegerichte, betrouwbare dienstverlening

Voor het plaatsen van een trekhaak kon ik snel terecht. Het contact verliep vlot en zeer klantvriendelijk. De trekhaak is vakkundig geplaatst en bij het ophalen van de auto werd de tijd genomen om demonstreren hoe deze te gebruiken. Al met al ben ik fantastisch geholpen en ik zou zonder twijfel nog eens zaken doen.

Persoonlijk en deskundig

Plezierige mensen.