Goede koop ervaring!

Vanaf het eerste moment dat ik binnenstapte, voelde ik dat ik op de juiste plek was. Ontvangst was vriendelijk, professioneel en volledig transparant. Geen druk, geen verkooppraatjes — gewoon oprechte interesse in wat ik zocht. De auto zelf was in perfecte staat, precies zoals beschreven. Schoon, technisch tiptop en duidelijk met zorg onderhouden. Tijdens de proefrit werd meteen duidelijk dat kwaliteit hier écht voorop staat. Benoemen valt: Duidelijk communicatie, eerlijke prijzen zonder verborgen kosten en na verkoop, vlotte afhandeling van alle papieren. Dit gaf mij een gevoel van vertrouwen dat je niet overal vindt. Als u op zoek bent naar een betrouwbare verkoper die zijn afspraken nakomt en u behandelt als een gewaardeerde klant, dan kan ik deze plek van harte aanbevelen.

Super service

Kundig mensen vriendelijk en zeer netjes en goed werk. En kon wachten met de krant en koffie

Goed en vakkundig geholpen.

Snel en betrouwbaar.

Even de winterbanden wisselen . Apk, kleine beurt. Ze hebben altijd wel een gaatje voor je.

Alles om klant tevreden te stellen.

Snelle afspraak, hartelijk ontvangst en lmen blijft anger als het afgesprokene maar af is.

Vriendelijk en behulpzaam

Trekhaak gemonteerd volgens afspraak. Goed merk Brink .Vergeleken met de Kia dealer scheelt het 450 euro Zeer tevreden

Er werd flexibel en snel omgegaan met een afzegging op het laatste moment van mijn kant. De volgende dag al werd de trekhaak alsnog bevestigd.

Fijn bedrijf!

Werd vriendelijk ontvangen en goed geholpen.

Goede ervaring

Auto verkocht en andere auto aangekocht. Contact net Ted verliep erg prettig. De auto hebben we nog niet zolang, maar tot nu toe goede ervaring!

Nvt

Fantastisch

Zeer goede service

Zeer goede service

Snelle correcte diagnose tussendoor zonder afspraak. Kon daarna binnen enkele dagen terecht voor reparatie.

Hele prettige samenwerking en professionele aanpak.

Een mooie en leerzame zoektocht naar de ideale occasion. In ons geval een Alfa Romeo Stelvio, waarbij we zijn geëindigd met een mooie donkerrode Veloce uitvoering. Kan Ted zijn credo volledig beamen: "Life is too short for boring cars"

Fijne garage met persoonlijke aandacht!

Wij zijn heel fijn geholpen bij de aankoop van onze nieuwe auto. Alles verliep vlot, volgens afspraak en met de juiste aandacht!

Goede vaklieden en een prettige service.

Prima, vriendelijke service.

Toppers!

Staan altijd voor je klaar!✅

Prima service!

Denken mee en staan gelijk voor je klaar.

Top service

Duidelijke korte lijnen En vakmanschap!

Top!

als zeer vriendelijk en goed geholpen. een aanrader om je auto daar te kopen.

Staan altijd voor je klaar op heel k9rte termijn

I.t.t. tot mijn merkgarage kan ik hier bijna altijd snel terecht voor apk en winterwielen wissel. Ook bij een beurt geen overbodige of extra dure ingrepen als die nog niet nodig zijn.

Great

Im coming here for years. They are always nice and professional. Job is well done.

Keurige zaak

Ouderwetse service Kan altijd direct terecht voor diagnose of verhelpen klein defect geven heel betrouwbare indruk

Je kan altijd snel terecht en wordt goed geholpen.

No nonsens bedrijf

Hier wordt je als mens (klant gehoord) Alles gaat heel vriendelijk. Prima service

Jupiter 6

2685 LR Poeldijk