Perfecte service en gezellige mensen

Wordt altijd goed en vlot geholpen, halen je zelfs op als je met pech staat. ( wel in Purmerend)

Goede service.

Je weet wat het gaat kosten, geven je een persoonlijk gevoel dat je geen nr bent maar een klant. Deskundig en leveren goed werk

geweldige service, prima info vooraf.

Zie boven

Een top bedrijf

Een belletje en alles wordt snel geregeld daar kan vw dealer niet tegen op alles gaat daar over 10 schijven . Bij Leo direct contact uitleg en snel handelen. Dat is wat een klant wil zien. Ik beveel Leo de Munnik aan als top bedrijf. Jelle de Jong.

Super service, mijn vader komt hier al jaren en ik nu ook. Altijd vriendelijk geholpen worden, en nemen de tijd.

Super bedrijf met alleen maar toppers

Ben al 30 jaar klant denk ik..en altijd alles goed geregeld, eerst even bellen voor vervangen of het advies om nog even de remschijven op te maken en over 2 mnd langs te rijden..dat soort kleine dingen. Mijn beide kinderen hebben inmiddels ook een auto bij leo gekocht en zijn ook Super tevreden. Dus leo, Ron, Peter en natuurlijk Onze Joke ga zo door!!!!

Ik kom al jaren bij Leo de Munnik word altijd super geholpen nooit problemen het is een super team

Betrouwbaar, deskundig en komen afspraken goed na.

Het bedrijf is altijd bereidwillig om mij terzijde te staan met oplossing storingen en onderhoud van mijn, voornamelijk klassieke, wagenpark. Er wordt meegedacht over juiste oplossingen en het toepassen van de voordeligste oplossing om het rijden leuk te houden. Toppertje !

goede service personeel zeer vriendelijk Word altijd mee gedacht naar de juiste oplossing En goede onderhoud van de auto

Experts! Zeer klantvriendelijk, probleemgericht werkende garage!

Leo en het hele team zijn prettige mensen, no nonsens mentaliteit. Tevoren wordt er overlegd of een reparatie al dan niet gedaan kan worden, daarbij alleen wat nodig is. Dus geen extra problemen en gebakken lucht. Blijf zo doorgaan!

Vriendelijk en duidelijk en zeer betrouwbaar

Een gedegen garage met vriendelijke en eerlijke uitleg. Altijd laat Leo zich horen als hij iets anders ontdekt. Je staat niet voor verrassingen

Top bedrijf

Altijd alles snel en vakkundig opgelost Niets is ze te veel Een super goede garage met goede en gezellige mensen Je bent geen nummer zoals ergens anders

betrouwbaar en klantgericht zonder fratsen

auto rijden kost geld, maar ik heb een hekel aan het gevoel in de maling genomen te worden. Bij Leo en collega's weet je waar je aan toe bent, wordt duidelijk overlegd en samen naar de beste oplossing gezocht. Goud waard.

Geweldige garage

Snel behulpzaam en klant vriendelijk

Super bedrijf doen alles voor je om je zo goed en snel mogelijk te helpen

Al er iets is altijd hulp en oplossingen niets is ze teveel

Goede service, mijn probleem met de Up snel opgelost

Vriendelijke en goede service

Dit is een topbedrijf

Een telefoontje naar Leo .volgende dag komen. En de klacht werd verholpen.dat heb ik bij vw niet , Meegemaakt loopt over veel schijven duurt lang. Dat is de kracht van Leo en zijn team. Dus mijn stelling ga naar garage Leo de Munnik in, Purmerend . Jelle de jong.

Prettig in de omgang, vakkundig en staan altijd voor je klaar.

Bij afspraken komen we altijd tot een goede uitkomst, worden op de hoogte gebracht bij bijzonderheden en is de auto klaar op afgesproken tijdstip. Je hoeft niet te lang te wachten op de rekening die in hoogte nooit de verwachting overtreft en reëel is opgesteld. Ook voor advies alleen staat De Munnik altijd voor je klaar. Kortom, een prettige zaak !

super sociaal en goed

Denken mee met de klant en hebben altijd tijd voor je. Goede service en snelle respons

Goede service en goede monteurs

Kom al jaren bij Leo en zijn team, hebben mij al vaker met pech opgehaald en niks is te veel. Dik tevreden dus en ook Joke altijd gezellig effe kletsen. Hoop nog lang bij jullie te komen. Groetjes Jan en Carla Kragt.

Gewoon goed

Ik kom al ruim 25 jaar bij Leo,altijd behulpzaam,ook al kom je zonder afspraak binnen, ze proberen je toch ertussen door te helpen. Een geweldig team.Leo,Ron,Peter en Joke, ga zo door.

Een top bedrijf

Mijn Volkswagen caddy bestel voor a p k keuring. Top gedaan ben altijd 100 procent te vrede. Ik heb meer vertrouwen in Leo met zijn team. Dan bij de Volkswagen dealer daar zien ze mij nooit weer. J d de jong

Goede monteurs

Als er iets stuk is dan word je vakkundig geholpen. Als het kan de zelfde dag nog.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Klant vriendelijk modern apparatuur goed en vriendelijk personeel

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Dit bedrijf is zeer klantvriendelijk en bijzonder in het afhandelen van reparaties. Grote klasse

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Lorentzstraat 6