We komen al jaren bij deze garage. Altijd behulpzaam bij onverwachte mankementen. Bij servicebeurt duidelijke communicatie zodat je niet voor verrassingen k9mt te staan. Vriendelijk personeel.

Goede sevice en vakbekwaamheid

Goede service ,kon tussendoor even geholpen worden en goede vak bekwaamheid.

Heel goed

Ik kom er al zeker meer dan 20 jaar, altijd vriendelijk ,goede service.

Snelle service

Reparaties worden vlot uitgevoerd En je weet dat je niet teveel betaald

Duidelijke heldere communicatie en goede reparaties

Als je binnen komt merk je het al geen snelle jongens met mobiele telefoons,die je niet aanspreken of geen aandacht aan je besteden. Je voelt je thuis en wat zeker niet onbelangrijk is, het voelt vertrouwd. Goede reparaties en het vel wordt niet over je neus getrokken.

Fantasties

Wij worden al meer dan 30 jaar keurig netjes geholpen.

Bedrijfsauto had pech op een drukke dag werd vakkundig dezelfde dag gemaakt.

Fijn, betrouwbaar autobedrijf met kennis van zaken

Al jarenlang zijn wij naar volle tevredenheid klant bij Autobedrijf Leo de Munnik. Aardige mensen die altijd voor je klaarstaan, verstand van zaken hebben en nog normale tarieven berekenen.

Uitstekend bedrijf

Sinds een jaar ben ik klant bij autobedrijf Leo de Munnik. Mijn ervaringen zijn zeer positief. Ik kreeg een goed advies bij het vervangen van mijn motor (een gebroken ketting). Service staat hier voorop! De reparatie van de auto is vervolgens is heel goed uitgevoerd. De garage is klein, maar dat geeft als groot voordeel dat je als klant geen 'nummer' bent.

Betrouwbaar, betrokken, kennis en kunde.

Al 10-tallen jaren klant. Het bedrijf is telefonisch goed bereikbaar, de mensen zijn beleefd en denken mee. Reparaties zijn transparant. Ik voel me er prettig als vrouw alleen.

Uitstekend, betrouwbaar en eerlijk advies

Na een "uitstapje" met m'n nieuwe auto bij een andere garage is mij al snel duidelijk geworden, dat garage Leo de Munnik staat voor echte kwaliteit zonder gedoe. Betrouwbaar met eerlijk advies, veiligheid voorop zonder geldklopperij en altijd vriendelijke service.

Vriendelijk, aandacht, proffesioneel, eerlijk

Al zo veel jaren klant, dat zegt genoeg!

Uitmuntende service!

Nadat de distributieketting van mijn Audi was gebroken heeft de wegenwacht de auto naar autobedrijf Leo de Munnik gesleept. Ik ben daar uitmuntend geholpen. De motor van de auto draait weer als een zonnetje. Sinds begin dit jaar ben ik klant bij dit autobedrijf. Als klant ben je geen nummer, maar wordt je echt goed geholpen, altijd vriendelijk en op een persoonlijke manier. Er worden goede adviezen gegeven en er wordt met je meegedacht. Er is heel veel expertise in huis. De bus stopt vrijwel voor de deur, ook erg handig. Zeker dat ik hier nog heel klant zal blijven!

Keurig geholpen.

Ik had eerst even gebeld of ik langs kon komen voor een defect achterlicht,was geen probleem keurig geholpen,goede service

Leuke mensen. Super aardig. En service

Top service. Lekke band geholpen. Gelijk ervoor gezorgd dat ze de beurten mogen doen voor de auto. Thx.

Goede service. Vriendelijk. Ik kom er al jaren

Ik word gebeld als er iets anders aan de hand om akkoord te geven

Geweldige service, toffe mensen.

Wordt altijd zeer goed geholpen. Gewoon een geweldige garage met geweldige mensen.

Goede garage met veel ervaring, kom er al jaren echt aan tebevelen

Auto voor APK gebracht. Als was netjes in orde Kom er als jaren,word prettig geholpen,als er iets bijzonders is bellen ze altijd netjes

slecht

Auto voor APK gebracht. De Auto was volledig nagekeken door erkende monteur voor de APK bezoek. De auto mankeerde helemaal niets. De APK was € 30,00 inc BTW. De rekening was uiteindelijk € 61.25 volges de beste man was de kenteken lamp defect. Hij heeft ongevraagd ruitenvloeistof bijgevuld terwijl er genoeg in zat en klein materiaal voor de afronding. Wat voor klein materiaal kon hij niet benoemen. De beste man kwam met een vaag verhaal over een afronding dat het automatisch op de bon komt. Dus ik raad u dit bedrijf niet aan.

Kom er al jaren wordt altijd goed en snel geholpen

Fantastisch

uitstekende service, vooraf duidelijke informatie over mogelijke kosten.

Al jaren klant bij Leo de Munnik

Wij zijn al jaren klant bij Leo de Munnik, zowel zakelijk als particulier. En altijd zeer tevreden.

Geweldige service en vriendelijke mensen

Ze hebben me in 1 week 2x supersnel en zeer goed geholpen.

Super bedrijf

Ze denken met je mee en proberen overal een oplossing voor te vinden wat heel vaak ook goed komt Ben super geholpen met mijn voorverwarmde kachel alles doet het nu goed en stinkt niet meer weer een tevreden cliënte

Lorentzstraat 6

1446VK Purmerend