Fijne ervaring

Snelle service en heel behulpzaam! Super fijn geholpen

Top!!

Vriendelijk, bekwaam en goede prijs.

Apk

Supersnel, en goedgekeurd

Altijd goed

Altijd goed

Klantenservice

Altijd direct actie om klant te helpen

Fantastisch

Wederom vakmanschap en snelheid tegelijk.

Ik ben zeer tevreden met garage Gemmink

Bij Garage Gemmink staat een uitstekende service bovenaan. Altijd goed advies en goed overleg. En een goede technische kennis en vakmanschap om mijn -wat oudere- auto in goede conditie te houden.

Zoals altijd weer vriendelijk geholpen

Zoals altijd weer vriendelijk geholpen en alleen onderhoud gedaan wat vooraf was besproken.

Goed bedrijf maar slachtoffer van eigen succes

Na jarenlang klant te zijn geweest bij “autofluisteraar” Kees in Hazerswoude moesten we overstappen naar een ander. Kees raadde Gemmink in Alphen aan en we hebben geen spijt van die keuze. APKs worden op de dag zelf zonder afspraak gedaan en voor grote beurten kun je een afspraak maken hoewel we dat steeds verder vooruit moeten plannen. Dat is tevens het nadeel dat het gevolg is van hun eigen succes en toegenomen populariteit. Dus graag niet nu met z’n allen daar naar toe want dan komen we helemaal niet meer aan de beurt! Advies aan Gemmink: uitbreiden?!

Geheel positief in alle opzichten!

Positief.

prima en snel duidelijk vooraf prijs info gehad

prima duidelijk en snel en prijs info vooraf

Fantastisch

Vakkundig en snel geholpen! Ook de aanvullende vraag over het probleem met de fietsdrager is opgelost

Fijne garage, super personeel

Richard en zijn team staan altijd voor je klaar. Geen extra onnodige reparaties, altijd eerlijk wat er echt moet gebeuren.

Toppers!

Ze zitten hun hele leven al in deze branche en hebben dus veel kennis van zaken! Ze staan ook altijd voor je klaar! Top!

Eerlijk, betrouwbaar en goed service

Snelle vriendelijke betrouwbare service

Altijd welkom en goed bereikbaar. Vriendelijk en denken mee voor een snelle oplossing! Geen nummer maar een klant!!! Zeer tevreden over deze garage.

Perfecte service!

Modern topbedrijf met de charme van een ouderwets familiebedrijf!

perfect, denken mee en super goede service

Gedegen betrouwbaar goede service, snel, vakmanschap

Prima garage met uitstekende Service

Onderhoud zeer vakkundig onze bedrijfsauto's. Snel en prima in orde altijd

Perfecte en snelle service

Super geholpen!! Dank jullie wel voor de snelle en goeie service.

Top service!

Zeer vakkundige heren die weten waar ze mee bezig zijn! Zeker een aanrader.

Probleemloos

En betaalbaar Er wordt naar de klant geluisterd , niks extra dit of onverwacht dat.... En ik kan er met de hogere camper terecht voor apk en oliebeurt

Altijd tijd voor je en de vakkennis is aanwezig! Al jaren klant

Uitstekende walk in Service en betrokkenheid

Altijd bereid je snel op weg te helpen. Je kunt binnenlopen bij problemen en je wordt snel op weg geholpen. Altijd vriendelijk ondanks dat ze het enorm druk hebben. Super team! Je kunt op ze rekenen tegen eerlijke prijzen. aanrader

Zoals gebruikelijk goede vlotte service

Zoals gebruikelijk goede vlotte service