Goed zakendoen, vriendelijk, kwalitietsopleiding

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

op snel cursis geslaagt heel veel geleerd leggen alles goed al moet ie het meer als 20 x uit leggen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Goed en deskundig

Super rijschool 04-11-2013 geslaagd voor mijn rijbewijs

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer goede service en instructeurs

2 sterren: slechter dan verwacht

Ik ben in mei 2012 gestart bij Mario Odon. Deze instructeur adviseerde mij na drie lessen al automaat te gaan rijden omdat ik niet kon schakelen (terwijl ik in deze drie lessen alleen één les een aantal keer de koppeling had ingetrapt, terwijl Mario schakelde). Na 10 lessen heb ik besloten te lessen in een automaat, omdat ik het schakelen nog steeds niet onder de knie had. Toen ben ik bij mevrouw Wischmann terecht gekomen. Hier had ik niet het gevoel dat het opschoot. Op aanraden van anderen heb ik toen een les bij Paul Vaessen gevraagd. Daar moest ik weer een aantal lessen wennen aan het schakelen. Paul was ook de eerste die mij fatsoenlijke uitleg gaf over hoe ik moest schakelen. Dit had ik van Mario nooit gehad. Mario zei dat ik het gewoon op gevoel moest doen, daar kun je niets mee als je net begint. Ik heb gisteren na 84 lessen mijn rijbewijs gehaald. Ik ben geen kampioen in autorijden maar met fatsoenlijke begeleiding vanaf het begin, had het niet zolang hoeven duren en zoveel hoeven kosten! Ik ben blij dat ik overgestapt ben naar Paul. Hij heeft mij veel geleerd. Wanneer ik alleen bij hem gelest zou hebben, zou de score veel hoger zijn geweest. Maar door de uiterst slechte begeleiding in het begin, heb ik geen hoge pet op van autorijschool Wischmann. Je kunt toch niet na 3 lessen al iemand \'opgeven\'?

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

4 sterren: goede service, goed behandeld

mijn ervaring was een zeer prettige ik ben zeer goed begeleid tot aan mijn examen en ben door wischmann ook in een keer geslaagd.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ondanks het feit dat ik een zeer zenuwachtige en on-zelfverzekerde kandidaat was ben ik toch geslaagd, voornamelijk door de rust die de rijschoolhouder uitstraalde. TOP rijschool.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Theorie en praktijkexamen in een keer gehaald!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

mijn ervaring met dit bedrijf is goed leuke rij instructeurs en was een gezellige tijd .

2 sterren: slechter dan verwacht

4 sterren: goede service, goed behandeld

Lessen zijn kwalitatief goed en worden op een rustige manier gegeven met kennis van zaken en mensen. aanrader!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Nadat onze dochter de 2e keer was gezakt voor haar praktijkexamen bespraken wij onze bezorgdheid over het slagen binnen korte tijd ( en de nodige kosten hierbij ) met de heer Wischmann. De heer Wischmann heeft toen zelf de rijlessen ( instruktie ) op zich genomen waarna onze dochter na enkele lessen, waarbij zij zich zeer prettig voelde, haar rijbewijs behaalde. Er is dus volgens ons correct en snel op onze bezorgdheid gereageerd door de heer Wischmann.

4 sterren: goede service, goed behandeld

zeer goede ervaring. veel geleerd!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed bedrijf duidelijke afspraken waar ze zich ook aan houden. Heel prettig

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed bedrijf, heel fijn les gehad

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik ben dik tevreden over de rijschool wischman prima

4 sterren: goede service, goed behandeld

Door les te krijgen van dhr Wischmann senior. Was voor mij een leerzame opleiding.. Waardoor ik zeer tevreden ben met het eind resultaat.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

ik ben zeer tevreden over de rijschool heb een hele goeie ervaring gehad. en ben vandaag ook in een keer geslaagd voor mijn rijbewijs

Europaweg-Zuid 340

6374KZ Landgraaf