perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf arie Thnx voor de leuke tijd ga het zeker missen, zal je bij iedereen aanbevelen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bij Ingmar les gehad. Altijd super gezellig. Je leert rijden met een relaxte sfeer. Kenmerken van Ingmar.... Enorm veel humor, maar wel super geconcentreerd!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb bij Chantal en Ingmar van Waardenburg gelest en op 4Juli op 42 jarige leeftijd mijn Rijbewijs gehaald.\r\nIk heb veel plezier en vertrouwen de rijlessen gevolgd ....en was blij met het geduld van Ingmar ;-)\r\nIk kan iedereen Autorijschool Waardenburg aanraden.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na 2 jaar heb ik eindelijk mijn rijbewijs gehaald. Ook al was het zwaar Ingmar wist me toch te motiveren om door te gaan en het leuk te blijven vinden. Ik ben erg dankbaar voor het geduld dat Ingmar met me heeft gehad. Jullie doen het geweldig als rijschool!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf 2 jaar bij Ingmar gereden ,hij heeft er voor gezorgd dat ik het autorijden nu leuk vind,hij heeft me aangemoedigd om door te gaan ,heel veel geduld met me gehad en uiteindelijk ben ik vandaag geslaagd.\r\nEen geweldige rijschool!!!!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben opgegaan voor de motor rijbewijs, en Arie, de instructeur is zo\'n geweldige vent. Hij verteld goed wat je te doen staat in bepaalde situaties en motiveert je ook om te durven. Echt een topschool!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zelfs ik heb mijn motor rijbewijs gehaald dankzij arie eind januari 2014, nou dat wilt heel wat zeggen.\r\nToppie arie...

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele goede ervaring met waardenburg.\r\nBinnenkort ook afrijden. Gezellige rij instructrice! \r\nMakkelijk dat je je rijlessen kan pinnen na het lessen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede service met goede en hele bekwame instructeurs en zeer betrouwbare auto\'s en een nette prijs per les.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer postieve ervaring gehad, zeer bekwame instructeurs die je op je gemak stellen tijdens de rijlessen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uitstekende verkeersschool. Mijn rij-instructeur heeft alle tijd genomen om mij alle dingen stap voor stap uit te leggen en dat is in mijn opinie de beste manier om iets aan iemand te leren. Ik ben blij dat verkeersschool Van Waardenburg dit aan mij geboden heeft.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top tijd gehad met Arie! \r\nIk zou het zo weer over doen, bedankt voor de geweldige dinsdag morgens.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zowel mijn autorijbewijs (1998) als mijn motorrijbewijs (2011) bij van Waardenburg gehaald. Goede lessen maar vooral ook erg leuk. Auto (door stom foutje) in 2 keer gehaald. Motor alles in 1 keer.\r\nEen echte aanrader!!!\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb bij Waardenburg mijn motorrijbewijs in 2013 behaald. De deskundigheid en inzicht van \"Arie\" Waardenburg waren overduidelijk aanwezig. Wat ik zeker niet onbelangrijk vond was het enthousiasme en plezier wat deze man in zijn werk heeft. Ik heb me dan ook nooit ongemakkelijk gevoelt bij deze rijschool. Mijn avb en avd dan ook in 1x behaald. De prijs is wel vergeleken met andere scholen aan de hoge kant, maar dat maakt deze rijschool meer dan goed!

Baron van Boetzelaerlaan 3 A

3319 CK Dordrecht