perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb les gehad van Ingmar. Hij legt alles erg duidelijk uit en geeft goede feedback. Ik zou iedereen aanraden om bij rijschool Waardenburg te gaan lessen!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Aanhanger rijbewijs vandaag gehaald ging super met de dagopleiding ingmar bedankt.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De lessen bij Ingmar waren altijd leuk, leerzaam en gezellig. Ingmar gaf mij altijd veel vertrouwen en daardoor is het mij gelukt om in 1 keer te slagen! Ik zou anderen zeker aanraden om bij Waardenburg te gaan lessen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Arie is een gouwe ouwe en dat merk je ook bij het lessen.\r\nBij Arie heb ik heerlijk motor gereden, Veel gelachen en veel geleerd wat uiteindelijk mijn motorrijbewijs heeft opgeleverd!\r\n\r\nService dikke 10!\r\nDeskundigheid kont niet hoger dan 10 anders was het meer ;)\r\nPrijs/kwaliteit: Waardenburg is niet goedkoop maar voor de kwaliteit die je krijgt aan lessen geef ik hier een 10!\r\n\r\nIk wil het team van Waardenburg hierbij nogmaals bedanken voor het fijne lessen en de zeer fijne periode die ik hier heb gehad. BEDANKT!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb Ingmar als rij-instructeur gehad. Hij is erg rustig, geeft goede feedback (en uitleg over verkeersregels) en het is ook erg gezellig. Daardoor heb ik ook zonder zenuwen en zorgen mijn rijexamen gehaald.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik les bij een collega bedrijf Wierks, Dhr. Waardenburg heeft zich zonder vragen enkele keren over mij ontfermt. Dit door een foutje in de planning bij mijn lesschool.\r\n\r\nIk werd opgepakt als of ik een leerlingen van dhr. Waardenburg zelf was, super aardig- behulpzaam en weet je echt te motiveren. Bedankt voor uw moeite, ik heb nog 1 deel te gaan waarna ik kan genieten van mijn motor rijbewijs. Nogmaals bedankt voor de hulp.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Perfect, goede persoonlijke begeleiding!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Door de lessen van Ingmar heb ik mijn zelfvertrouwen in autorijden weer teruggekregen. Van Waardenburg is zeker een aanrader!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super bedrijf! Top rijinstructeurs die je graag helpen en je genoeg de tijd geven om het goed te leren! Dankzij deze rijschool in één keer mijn rijbewijs weten te halen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vandaag me motor rijbewijs gehaald met dank aan arie ! Een hele relaxete meneer die tijd en aandacht aan je besteedt op punten die je nodig hebt en ook heel duidelijk is, ik heb mijn les periode heel pretig gehad met Arie.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik raad het zeker aan om bij Van Waardenburg te gaan lessen!! De lessen zijn zeer leerzaam maar daarbij ook heel gezellig! Ik ga Arie nog missen ook! ;) Ook heb ik met Ingmar en een paar keer mer Margot gelest, ook van hun heb ik veel geleerd! \r\nMet het vertrouwen van Arie heb ik vandaag eindelijk mijn rijbewijs gehaald!\r\n\r\nBedankt voor alles!!!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf geweldige rijschool, heb m\'n rijbewijs in één keer gehaald met 25 lessen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijke instructeur gehad, nooit bezig met zijn telefoon geweest, en erg oplettend

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb een super leuke tijd gehad! Naast de gezellige lessen was Ingmar ook echt een steunpilaar voor mij in de periode dat het maar niet wilde lukken. Hij heeft me geholpen om m\'n zelfvertrouwen weer terug te krijgen, waardoor ik uiteindelijk geslaagd ben!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg fijn geweest om met Ingmar te rijden. Hij is gezellig, deskundig en geduldig. Ik raad hem zeker aan, als je nog op zoek bent naar een rijschool. Ook fijne begeleiding bij faalangst.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede rijschool met vriendelijke en ervaren instructeur(s), de persoonlijke benadering, enthousiasme, geduld en duidelijke uitleg laten zien dat ze al lang en professioneel bezig zijn. Ook als je een foutje maakt, wordt er heel normaal en met extra uitleg op gereageerd.\r\n\r\nIk beveel deze rijschool zeker aan aan anderen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heb een super leuke tijd gehad met Ingmar, veel gelachen en veel geleerd!! Hij was de beste!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed leerzaam, eerlijk bedrijf geeft je goed advies en zegt eerlijk of je op kan voor exame of beter kan wachte en een paar lessen meer kan nemen!\r\n\r\n1e keer gelijk geslaagd!

Baron van Boetzelaerlaan 3 A

3319 CK Dordrecht