perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede instructeur. Alles wordt duidelijk uitgelegd.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Van de instructeur (Ingmar) ontving ik altijd constructieve feedback. Plezierige sfeer tijdens de lessen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uitstekend, prima uitleg op een rustige en duidelijke manier.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een goede betrouwbaare rijschool. Die je een rustig en veilig gevoel geft achter het stuur. Zeker een aanrader!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Dankzij auto en motorrijschool A. van Waardenburg heb ik me over mijn angsten voor autorijden heen kunnen zetten. Door de goede service en deskundigheid van A. van Waardenburg heb ik vertrouwen in mijzelf gekregen, waardoor ik me steeds meer ontspannen in de auto voelde en steeds meer zin kreeg om te rijden. Bedankt voor alle goede zorg!!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb deze rijschool als heel goed ervaren.\r\nze leren je het op een hele leuke en leerzame manier aan! \r\nIk zou iedereen deze verkeersschool aanraden!\r\nHeb het super erg naar mijn zin gehad!

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een top rijschool,

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Alles in 1 keer gehaald en hele leuke en gezellige lessen. Je leert op een goede en leuke manier auto rijden en alles gaat op jouw eigen tempo. Dankzij Ingmar heb ik nu mijn rijbewijs!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf zelf les gehad van Igmar, Hij legt alles erg duidelijk uit en geeft goede feedback. Ik ben bij dat ik bij Waardenburg ben gaan lessen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele fijne rijschool, heel betrokken en goed advies, zo heb ik op hun advies gekozen voor een faalangst examen. Een aanrader als je je zenuwen maar moeilijk onder controle kan houden!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een hele gezellig lestijd gehad met Margo! Een instructrice die altijd geordend en duidelijk werkt. Een echte aanrader!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ontzettend veel plezier gehad tijdens de lessen! Arie is een rustige instructeur die goed en daadkrachtig lesgeeft met daarbij de nodige portie humor!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb zowel les gehad van Ingmar en Margo. De service en deskindigheid kan ik zonder twijfel een 10 geven en hierdoor verdient de prijs/kwaliteit ook een 10. Waardenburg is misschien niet de goedkoopste maar wel zeker één van de beste. Leuke leerzame lessen waar altijd een goede sfeer hing.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf In 1x geslaagd voor mijn E rijbewijs. Helemaal blij!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Dankzij Arie vandaag eindelijk mijn rijbewijs gehaald! Hij geeft op een hele fijne manier les. Hij kon af en toe lekker op me zeuren maar ben ervan overtuigd dat, dat me zeker heeft geholpen om het in één keer te halen. Ik zou zeker iedereen aanraden om bij deze rijschool je rijbewijs te halen! Top!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb les gehad van Ingmar. Hij legt alles erg duidelijk uit en geeft goede feedback. Ik zou iedereen aanraden om bij rijschool Waardenburg te gaan lessen!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Aanhanger rijbewijs vandaag gehaald ging super met de dagopleiding ingmar bedankt.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De lessen bij Ingmar waren altijd leuk, leerzaam en gezellig. Ingmar gaf mij altijd veel vertrouwen en daardoor is het mij gelukt om in 1 keer te slagen! Ik zou anderen zeker aanraden om bij Waardenburg te gaan lessen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Arie is een gouwe ouwe en dat merk je ook bij het lessen.\r\nBij Arie heb ik heerlijk motor gereden, Veel gelachen en veel geleerd wat uiteindelijk mijn motorrijbewijs heeft opgeleverd!\r\n\r\nService dikke 10!\r\nDeskundigheid kont niet hoger dan 10 anders was het meer ;)\r\nPrijs/kwaliteit: Waardenburg is niet goedkoop maar voor de kwaliteit die je krijgt aan lessen geef ik hier een 10!\r\n\r\nIk wil het team van Waardenburg hierbij nogmaals bedanken voor het fijne lessen en de zeer fijne periode die ik hier heb gehad. BEDANKT!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb Ingmar als rij-instructeur gehad. Hij is erg rustig, geeft goede feedback (en uitleg over verkeersregels) en het is ook erg gezellig. Daardoor heb ik ook zonder zenuwen en zorgen mijn rijexamen gehaald.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik les bij een collega bedrijf Wierks, Dhr. Waardenburg heeft zich zonder vragen enkele keren over mij ontfermt. Dit door een foutje in de planning bij mijn lesschool.\r\n\r\nIk werd opgepakt als of ik een leerlingen van dhr. Waardenburg zelf was, super aardig- behulpzaam en weet je echt te motiveren. Bedankt voor uw moeite, ik heb nog 1 deel te gaan waarna ik kan genieten van mijn motor rijbewijs. Nogmaals bedankt voor de hulp.

Baron van Boetzelaerlaan 3 A

3319 CK Dordrecht