perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Leuke , leerzame , dag gehad en ook nog in een keer geslaagd top !!!\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Rijlessen bij Ingmar gevolgd voor mijn BE rijbewijs. Twee lossen lessen en een 1 daagde cursus. Een hele goede rijschool, duidelijke lessen en direct aanpakken.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Altijd leuke en gezellige lessen gehad met Ingmar, kwaliteit van de lessen waren erg goed. \r\nBedankt !

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele goede ervaring, altijd fijne en gezellige rijlessen gehad. Zeer deskundig en fijne manier van leren wordt toegepast! Zeker aan te raden aan anderen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Leuke lessen en goede begeleiding gehad. Als je bij Waardenburg rijdt weet je zeker dat je je rijbewijs gaat halen;) \r\nBedankt!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Aardig en begripvol personeel.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Rijles gehad van Ingmar van Waardenburg.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ben in juni begonnen met motorrijlessen bij Arie.\r\nArie legt alles duidelijk uit! Hij is lekker direct en ben blij dat ik zoveel van hem heb mogen leren!\r\nHeb het altijd naar mijn zin gehad en heb veel gelachen. Altijd met plezier naar mijn lessen gegaan. En dan afgelopen maandag mijn motorrijbewijs gehaald! Dankjewel Arie

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top bedrijf! Enorm goeie service en helpen je echt overal mee zijn totaal niet gejaagd. Het is het geld zeker waard!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heeft me afgeholpen van mijn onzekerheid met autorijden, waardoor ik nu weer met plezier rijd!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Maakt de slogan van BOVAG waar met een extensie, betrouwbaar, zeer deskundig, zekerheid en uiteraard erg gezellig. Zeer prettige ervaring gehad. Behandeld je als een mens, niet als \"zomaar een klant\". Aanrader voor iedereen!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Net geslaagd voor motor A, dikke tien dus.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaringen met dit bedrijf zijn erg goed.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb bij drie verschillende rijscholen les gehad maar deze was zeker de beste! Speciaal dankzij Margo. :)

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaring met van Waardenburg rijschool is zeer prettig! Er zijn eigenlijk geen woorden voor! Met hun kennis, ervaring, vriendelijkheid en goede opbouwende kritiek heb ik mijn rijbewijs behaald! Ik heb het uiteraard zelf moeten doen! Maar ik ben ze vreselijk dankbaar.\r\n\r\nDikke kus voor Chantal en Ingmar! \r\n\r\nEn ga zo door!! Groetjes Ruud

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf prima rijschool deskundig nemen de tijd voor je en een goede uitleg

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super leuke lieve instructrice. Ze weet wat ze doet en geeft goed rijles!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn E achter B mogen halen bij deze top school.\r\nHet is mijn 2e rijbewijs bij van Waardenburg.\r\nIk kan niet anders zeggen dat je supper begeleid word naar je rijbewijs met goede instructies en veel humor en gezeligheid.\r\nMet realistische prijzen die het dubbel en dwars waard zijn\r\n\r\nIngmar bedankt en tot het volgende rijbewijs

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ingmar is een goede rijleraar, zeker omdat ik niet zo zelfverzekerd was op het begin is door zijn aanpak van rijden dat zeker gegroeid en kan ik nu met een gerust hart alleen in de auto zitten.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf I gave 10 for everything because I\'m very satisfied with this driving school especially the knowledge of my instructor Ingmar. They are highly recommended, even for non-Dutch student!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vandaag mijn E achter B rijbewijs gehaald. Super rijschool, duidelijke uitleg en voor een prima prijs.

Baron van Boetzelaerlaan 3 A

3319 CK Dordrecht