perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super leuke en goede lessen gehad ! Bedankt !

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede rijschool! Een van de duurdere maar inhoudelijk dan ook vrijwel niks op aan te merken.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben / was echt verrast over de deskundigheid de rust hoe de lessen gegeven werden, echt super, alles werd op het juiste moment verteld. Ik moest op voor mijn E rijbewijs en dacht wel redelijk wat te weten met 28 jaar rijervaring en gemiddeld 60000km/jaar, maar weer veel geleerd.\r\nAls ik één rijschoolhouder mag adviseren dan is het Waardenburg.\r\nEcht super!!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Rijbewijs BE (aanhanger) gehaald. Wegens eerdere goede ervaringen met rijschool Van Waardenburg, wederom voor deze rijschool gekozen. Deskundige rijinstructeurs met ervaring die het rijden, op een prettige manier, zeer goed over weten te brengen. Niet alleen examengericht rijden maar echt leren rijden met de aanhanger. Mooie nieuwe auto en goed onderhouden aanhanger. Prijs kwaliteit is prima. Resultaat van deze opleining was het behalen van het rijbewijs in de eerste poging.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Alleen maar positief, rustig, bekwaam, gezellig, professioneel.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Duidelijke, leerzame lessen. Fijn dat je te horen krijgt wat er nog niet goed genoeg is, maar dat er ook benoemd wordt wat wel goed gaat! Ik voelde me vertrouwd in de les en ben zeer tevreden over de manier waarop ik mijn BE rijbewijs heb kunnen halen, complimenten!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb een hele goede ervaring met deze rijschool. Ik zou het iedereen aanbevelen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben de 3de generatie die in 1 keer zijn rijbewijs heeft gehaald bij autorijschool van waardenburg

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Arie en ingmar zijn top!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf 20 jaar geleden daar mijn rijbewijs B gehaald. Nu mij E achter B. Dagopleiding gedaan, alles goed geregeld en in 1 keer geslaagd.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super relax kan niet beter

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Helemaal top

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg goede rijlessen gehad, snel geslaagd en hele gezellige lessen gehad met Ingmar.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf hele goede lessen gehad

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg vriendelijke rij instructeurs! Alles op een goed tempo en erg vriendelijk.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Eerder mijn rijbewijs voor de auto gehaald, nu ook voor de motor! Geweldige lessen gehad bij Arie en leuke ritten gemaakt. \r\nWederom dik tevreden!!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super!

Baron van Boetzelaerlaan 3 A

3319 CK Dordrecht