perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top! Arie is een top gozer. betere rijinstructeur kan je niet hebben kwa motor en kwa auto.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Leuke leerzame lessen gehad, echt het motorrijden geleerd van Arie. Ik zou deze rijschool zeker aanbevelen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede, fijne en deskundige rijschool en instructeur. Veel geleerd en door veel te laten oefenen, ook zelfstandig, zelfvertrouwen opbouwen. Geven tips en nemen de tijd om goed aan te leren, en herhaling. Ook ruimte voor vragen of eigen inbreng. Tevreden met deze rijschool en begeleiding.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ingmar heeft veel geduld! Hij laat je met een stalen gezicht je fouten maken zodat je ervan leert. Het was een spannend dagje maar het was hartstikke leuk!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb hele fijne ervaringen bij Waardenburg, ze zijn altijd op tijd en met tijden altijd flexibel. In een keer mijn rijbewijs gehaald bij saskia en ingmar, hele gezellige, leuke en vooral leerzame lessen gehad. Ze stomen je echt klaar voor je examen !

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Perfecte begeleiding zowel naar het veilig, gecontroleerd en sociaal rijden op zich als naar het examen. Goede en gezellige lessen!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een bedrijf dat ik aan iedereen aan zou raden

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb altijd een hele gezellige les gehad, ze hebben geduld, zijn eerlijk en oprecht! Niet meer verder zoeken maar meteen hierheen gaan! Ik zal vrienden ect. zeker hier naar toe sturen!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn zoon had mij ingeschreven voor een proefles. De ontvangst, de sfeer en uitleg gaven al direkt een prettig gevoel. Samen met een andere leerling (ook jij bedankt Alwin) begin je aan de lessen. Het \"vervelende\" is dat onze instructeur Arie werkelijk alles ziet. Hij houdt het verkeer in de gaten en ziet precies wat wij twee daar op die motor goed en fout doen. Dit geeft erg veel vertrouwen. Voor mij was elke les een feestje. Alwin en ik zijn in 1 keer geslaagd. Top rijschool en kan het iedereen aanbevelen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed contact en duidelijke uitleg \r\nFantastisch bedrijf

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super rijschool! Vandaag mijn rijbewijs in 1x gehaald! Ingmar super bedankt voor de leuke lessen! 😊

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goeie rijlessen gehad. Altijd een mogelijkheid om de rijles te verzetten.\r\nSuper fijne rijschool

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele fijne en goede lessen gehad!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goede ervaring met de rijschool. Prettige instructrices gehad en alles op een goede en rustige manier kunnen leren. Heel veel kunnen oefenen zowel binnen als buiten de bebouwde kom.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben buitengewoon tevreden over deze rijschool.\r\nProfessionalisme en vakbekwaamheid vieren hoogtij bij Waardenburg! Ik heb de juiste aandacht en lessen gekregen die ik NODIG had. Heel erg bedankt!!\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb een hele goede ervaring gehad. Werdt goed begeleid in de lessen en was erg flexibel met het inplannen van de lessen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb de lessen met Arie als heel prettig ervaren. Arie leert je om zelfstandig te rijden en helpt natuurlijk wel waar nodig is, Arie kan streng zijn maar wel heel rechtvaardig want je leert daardoor wel autorijden. En de lessen bij Arie zijn altijd gezellig!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf We hebben bij Arie ons motorrijbewijs gehaald.\r\nWe hebben enorm genoten van de gezellige en leerzame lessen. Top rijschool!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben bij rijschool Waardenburg terecht gekomen door de vele positieve berichten uit mijn vrienden en kennissenkring en leren kennen als zeer kundig, serieus en ook gezellig. Na het behalen van mijn motorrijbewijs, waarvoor ik in 1 keer ben geslaagd, heb ik inmiddels vele veilige kilometers met veel vertrouwen achter de rug. De keuze om voor Waardenburg te gaan om mijn e achter b te halen lag dan ook voor de hand. Goede en heldere uitleg tijdens het lessen en vol vertrouwen het examen in 1 keer goed afgelegd. Ik zal Rijschool Waardenburg echt van harte aanbevelen.

Baron van Boetzelaerlaan 3 A

3319 CK Dordrecht