perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele fijne rijinstructeurs met leuke, gezellige en nuttige rijlessen!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb vaak een druk programma, maar bij deze rijschool was dat geen probleem omdat er zo veel mogelijk was kwa planning. Super les gehad van Saskia!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super les gehad van Saskia, bedankt!!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ingmar, onwijs bedankt voor de ontzettend leuke en leerzame lessen! Eerst durfde ik absoluut de auto niet in en anders absoluut niet harder dan 30. Mijn zelfvertrouwen groeide tijdens de lessen en ik heb een enorm plezier in autorijden gekregen. Ik kan het lessen bij deze rijschool echt aan iedereen aanraden. Nogmaals ontzettend veel dank!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele aardige intructeurs/instructrices. Nemen goed de tijd voor je, luisteren ook naar je als je iets niet fijn vind. Doen er heel veel aan en proberen veel om je te laten slagen (als het wat moeizamer gaat dan bij andere). ben zeer tevreden over mijn keuze om bij rijschool waardenburg te gaan lessen en mijn rijbewijs te halen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super goede en gezellige lessen! Ingmar bleef altijd rustig wat je ook fout deed en dit is heel erg fijn. Ook altijd flexibel met ophalen of verschuiven van lessen. Super goede ervaring.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een hele prettige ervaring en de instructeurs zijn zeer vriendelijk en deskundig. Daardoor ook rijbewijs in één keer gehaald.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een erg vriendelijke service met uitstekende begeleiding goede uitleg over alles wat je moet weten

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel goed! Er wordt goed uitgelegd en informatie gegeven! De focus wordt goed gelegd op je zwakkere punten!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Altijd super gezellig en leerzaam gehad met Arie. Top rijschool!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele fijne lessen gehad en ik heb veel geleerd.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaringen met dit bedrijf zijn zeer positief.\r\nEr wordt persoonlijk gekeken naar hoe jij het beste leert en daarop ingespeeld.\r\nDe instructeurs zijn zeer vriendelijk en geduldig. \r\nIk beveel dit bedrijf zeker aan.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb mijn BE gehaald in 1 dag was een leerzame ervaring en in 1 keer geslaagd

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Elke les was leuk! Als je mindere dagen had was het geen punt, je word aangestuurd en gemotiveerd. Op goeie dagen krijg je altijd een schouderklopje! Top rijschool.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettige rijlessen van begin tot eind. Heel erg tevreden.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super goed!!!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een top rijschool. Rij-instructeurs Ingmar en Saskia zijn geduldig en zetten zich 100% in zodat je je rijbewijs haalt. Hun constante motivatie tijdens de gezellige en leerzame rijlessen heb ik als prettig ervaren.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb altijd gezellige maar ook zeker leerzame lessen gehad. Ik zou iedereen aanbevelen om bij Waardenburg te gaan lessen, ze stomen je helemaal klaar voor het examen!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettige rijinstructeur\'s met veel geduld. \"Fouten daar leer je van\"

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne ervaring

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb alleen maar goede ervaringen. Ingmar was echt een geweldige instucteur waarvan je merkt dat hij echt geeft om zijn leerlingen en altijd zijn best voor ze zal doen!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele fijne, goede en gezellige rijlessen

Baron van Boetzelaerlaan 3 A

3319 CK Dordrecht