goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Dit is een goede rijschool waar bij je weet waar je aan toe bent. Duidelijke uitleg van de instructeurs en je wordt goed doordrongen van de gevaren en je kwetsbaarheid in mijn geval op de motor. Zelfs tot na mijn examen wordt ik er nog eens goed gewezen op de fouten welke ik had gemaakt ondanks dat ik geslaagd was. Een bedrijf vol passie en maar een doel om jou een goede rijopleiding te geven met vele veilige kilometers in het vooruitzicht.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De lessen zijn heel leerzaam en leuk, je leert snel zelfstandig rijden en krijgt veel tips mee. Oftewel top rijschool!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettige lessen en goede feedback!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goeie uitleg, geduldige instructeur veel aandacht kort gezegd top

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super! Ik heb veel geleerd. Ook een mooie stijgende lijn kunnen maken dankzij goede tips en aanwijzingen. Ik heb een hele goede ervaring met rijschool Waardenburg.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super bedrijf!!

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed, veel geleerd en in 1x geslaagd. Alleen dure lessen en helaas moest ik lessen buiten mijn pakket bijkopen. Waar ik toen ik het pakket kocht niet op gerekend had.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het is een superfijne rijschool met superleuke en vooral goede instructeurs! Ik heb het echt naar mijn zin gehad tijdens de lessen en het was ook gewoon heel gezellig met Saskia. Door de deskundigheid heb ik in één keer mijn rijbewijs gehaald.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg fijne rijschool. Ook als je vanuit een andere rijschool overstapt. De relaxte sfeer en duidelijke uitleg zorgen bovendien voor prettige lessen. Verder was er voor mij de mogelijkheid om door te lessen in het weekend toen ik op kamers ging.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een goede ervaring en een geweldige hulp

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele fijne rijschool. Duidelijke opbouw in de lessen, fijne instructeur.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg leuke/leerzame rijlessen gehad!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super gelesd met Saskia. In een keer geslaagd!! :)

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede lessen, altijd gezellig, maar ook altijd serieus.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Helemaal super e achter b in een keer gehaald

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super goeie lessen gehad, duidelijke uitleg voelde me altijd heel erg op me gemak in de auto

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Instructrice is erg gezellig en leuk, geeft goed les en uitleg maar ze kan soms wel een beetje druk zijn. En zegt direct wat ze vind (in positieve zin)

Baron van Boetzelaerlaan 3 A

3319 CK Dordrecht