perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Flexibel, professioneel en persoonlijk advies op maat.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Leuke en leerzame lessen gehad, goede begeleiding. Er wordt echt de tijd voor je genomen. Hierdoor in een keer geslaagd voor mijn rijbewijs!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Leuke en gezellige lessen gehad. Erg leerzaam, Ingmar begeleid goed en blijft heel rustig, wat ik zelf erg prettig vind.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel fijn en relaxed

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goeie lessen gehad, fijne auto, fijne instructeur, zeker aan te raden!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Motor rijbewijs behaald bij deze rijschool.\r\n\r\nWaardenburg is zeer professioneel, vriendelijk en flexibel.\r\n\r\nEen aanrader voor iedereen die van plan is om zijn/haar motorrijbewijs te halen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Verkeersschool Van Waardenburg is een goede rijschool met betrokken en ervaren instructeurs. De lessen zijn leuk en leerzaam en vormen een goede voorbereiding op het zelfstandig autorijden in verschillende verkeerssituaties.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede ervaring, goede lessen, alles wordt goed uitgelegd

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik vond het een een fijn bedrijf. En ik wil iedereen bedanken voor zijn inzet en moeite!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele fijne manier van les geven, rustig en duidelijk.\r\nErgens anders ophalen of brengen is geen probleem

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Supertoffe tijd gehad met Arie! Veel gelachen, passie voor zijn vak en goede, geduldige leraar. Alles in 1 keer gehaald, dat zegt alles! Ik raad iedereen aan om hier je motorrijbewijs te halen!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super aardige instructeurs, flexibel wat betreft het inplannen van rijlessen en goede leswagens. In 1x geslaagd!

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De rijlessen waren goed, alleen het inplannen ervan was wat moeilijker, dit komt denk ik omdat ze het misschien iets te druk hadden. Verder niks op aan te merken.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Echt top! Super leuke tijd gehad! Hele leuke ervaring!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De termen betrouwbaar en deskundig komen hier volledig tot hun recht.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg tevreden met de omgang, het geduld en de deskundigheid.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb altijd heel fijne lessen gehad. Ze waren altijd leerzaam maar ook altijd gezellig. Nooit problemen gehad, alleen maar goede ervaringen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na een mindere ervaring bij een vorige rijschool hier heel fijn verder gegaan. Deskundige, gemotiveerde instructrice en prettige lessen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg goede ervaring, vriendelijke en rustige instructeur die de tijd voor je neemt.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima rijschool!\r\n\r\nRijbewijs netjes binnen pakket gehaald, goede begeleiding en toelichting in de lessen. En een prima voorbereiding naar het examen/toets. Rondom top!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede ervaring 1 daagse cursus voor aanhanger rijbewijs gedaan, en met succes afgerond door de goede begeleiding en deskundigheid van deze rijschool.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb mijn motor rijbewijs hier gehaald. Voor alles in 1x geslaagd. Het wordt allemaal rustig en goed uitgelegd. Instructeurs hebben veel kennis van zaken. En er is ook nog tijd voor een dolletje. Iedere les was voor mij weer een feestje om naar toe te gaan.

Baron van Boetzelaerlaan 3 A

3319 CK Dordrecht