goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Sinds de zomer van 2017 volgde ik hier rijles. In de tijd die ik heb gelest heb ik elke les het gevoel gehad dat ik wat leerde. De instructrice was gezellig en behulpzaam, bedankt Saskia! Na ongeveer dertig lessen heb ik gelijk mijn examen geslaagd.\r\nVoor een hoge lesprijs krijg je waar voor je geld bij deze rijschool.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf super

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf In een woord GEWELDIG!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Geven erg goed les.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettig gereden bij Ingmar (ook 2 keer bij Saskia) prima lessen. Flexibel met inplannen. Ik beveel Waardenburg zeker aan voor anderen!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb prettig gelest bij Ingmar. Rustig, duidelijk, ziet waar je moeite mee hebt en heeft daar aandacht (en geduld) voor. Flexibel met lessen inplannen, vond ik erg fijn in combinatie met m\'n baan. Heel tevreden!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb afgereden bij dit bedrijf met de instructrice Saskia. Erg gezellig in de auto maar serieus genoeg om in 1 keer te slagen. De rijschool zorgt voor volle lessen van een uur waarin je stappen zet richting je examen. Saskia zag goed waar ik goed zat (en waar ik fout zat..) waardoor ze mij al op mijn fouten kon wijzen voordat de examinator dit deed. Hierdoor na de TussenTijdseToets de puntjes op de i gezet en een strakke rit neergezet tijdens het examen. Erg goede rijschool met aandacht voor de leerling in tegenstelling tot andere rijscholen.\r\nWie weet tot over een paar jaar voor mijn motorrijbewijs!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super! Les gehad van Saskia, en daarmee goed voorbereid op de examens. Het was gezellig in de auto, en het regelmatige herhalen van dingen die ik moeilijk vond tot ze goed gingen was erg fijn, evenals de flexibiliteit met het inplannen van de lessen! Saskia heeft duidelijk hart voor de zaak! Ik raad deze rijschool van harte aan!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een geweldige rijschool. Er wordt met veel rust geleerd hoe je veilig en goed moet rijden. Echt een aanraader

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een hele leuke tijd gehad en natuurlijk heel veel geleerd. Uiteindelijk in één keer mn rijbewijs gehaald, dus al met al een echte aanrader

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede aan te bevelen rijschool. Heb er mijn motorrijbewijs gehaald. Les gehad van Ingmar. Kundige instructeur, rustig, goede tips. Veel een op een lessen gehad. De lat tijdens lessen ligt zo dat als het goed gaat je examen ook moet lukken. Tweede keer geslaagd, eerste keer zelf verprutst.\r\n\r\nOok les gehad van Arie. Gaf me ook waardevolle aanwijzingen, erg praktijk gericht. \r\n\r\nKortom, goede rijschool. Niet de goedkoopste maar de prijs van de lessen bepalen niet hoe snel je slaagt en hoe goed je leert rijden.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel vriendelijk en ze helpen je echt om te slagen en je doel te behalen! Een aanrader dus!!!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bij Arie altijd hartstikke leerzame en gezellige lessen gehad, top rijschool!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele gezellig lessen gehad en goeie aanwijzingen gekregen waardoor ik nu mijn rijbewijs met veel zelfvertrouwen heb kunnen halen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne rijschool die kijken naar de mogelijkheden die het beste bij je past. Rustig en ontspannen. Richten zich veel op de details van het rijden en zorgen dat je preciezer wordt tijdens het rijden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb positieve ervaringen met dit bedrijf. Goede en duidelijke lessen. Ook het aantal lessen van het pakket goed verdeeld in de periode voor het examen.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima. Persoonlijke aandacht en besteedt voldoende tijd aan aandachtspunten.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een zeer prettige autorijschool. Nemen goed de tijd om je het auto rijden te leren. En het zijn leuke en leerzame lessen!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Deskundige rijschool. Aardige instructeurs met een persoonlijke aanpak. Ze weten de kennis goed en duidelijk over te brengen voor een goed resultaat. Top!

Baron van Boetzelaerlaan 3 A

3319 CK Dordrecht