perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na een lichte hersenbloeding, 6 jaar niet durven rijden terwijl ik zelf rijinstructeur geweest ben. Uiteindelijk toch Arie gebeld. Het was gezellig maar ook zeer leerzaam en met wat tips,advies en oefenen kan ik weer vol vertrouwen de weg op. Bedankt Arie voor de hulp.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Rustige instructeur (Ingmar). Lessen waren productief. Wilde je nog iets oefenen, werd er naar je geluisterd en kreeg je er de tijd voor.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Altijd alles goed een gelduldig uitgelegd en de tijd genomen om alles te behandelen. Ook alle zwakke punten genoeg besproken om daar extra aan te werken.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijn bedrijf, fijne instructeurs en ze doen er alles aan om jou te laten slagen. Af en toe wel eens wat streng maar dat is alleen maar goed!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg gezellige en leerzame uren gehad in de auto van Saskia!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goed, goede instructeur\r\nOok duidelijk uitleg

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg veel geleerd met een hele aardige en gezellige instructrice.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer tevreden \r\nRijinstructeur een hele aardige man die zijn vak zeker verstaat.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een top rijschool. Geeft uitstekend les en durft leerlingen echt aan te pakken als het nodig is. In 1 keer rijbewijs behaald.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Rustige rij-instructeur die goede begeleiding geeft en vertrouwen geeft.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De dagopleiding van Ingmar vond ik duidelijk, vriendelijk en helder. Ik werd in korte tijd klaargestoomd voor mijn \'E achter B\'-rijbewijs, die ik in een keer haalde.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima begeleiding!\r\nEerlijke beoordelingen.\r\nMeewerkend bij het maken van afspraken.\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb het lessen als heel prettig ervaren. Duidelijke communicatie, prettige lessen, proberen je duidelijk heel gestructureerd klaar te stomen voor je examen zodat je er echt klaar voor bent.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaringen waren erg goed. Ze hebben mij erg goed geholpen en begeleid in de les auto, ook kreeg ik altijd goeie tips en adviezen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettige mensen, rustig met uitleggen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vandaag heb ik mijn rijbewijs gehaald dankzij verkeersschool van Waardenburg. Mijn lessen waren bij Saskia waar ik erg veel van heb geleerd. Ze weet precies waar je kwaliteiten liggen en wat je verbeterpunten zijn, ze is af en toe streng waar het nodig is maar verder heb ik het erg gezellig gehad tijdens mijn lessen. Deze rijschool is zeker een aanrader!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele fijne & leerzame lessen!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goed ! Geef prima les en duidelijke uitleg .

Baron van Boetzelaerlaan 3 A

3319 CK Dordrecht