Uitstekende service

Prima service, er wordt actief met je meegedacht naar een oplossing.

Helemaal naar wens!

Eerlijk, snelle service, nooit klachten of problemen!

Super bedrijf

Helemaal tevreden

Heel erg klant gericht en fantastische service de klant staat op 1

Zoals altijd , prima !

Persoonlijk! Professioneel !

Inruil en aankoop correct behandeld,

Verkoper Corné v.d. Poel vriendelijk en ter zake kundig.

Geweldige ontvangst en service.

Na dat we online contact gezocht hadden namen ze snel contact met ons op. Bij bezoek van de showroom werden we geweldig ontvangen. Konden prima zaken doen. De auto werd fantastisch afgeleverd. Echt een aanrader.

top bedrijf

We hebben na overleg de reparatie laten uitvoeren. dit is perfect uitgevoerd.

Uitstekend.

Probleem met koelwaterSensor werd direct opgelost door nieuwe sensor te bestellen en binnen 24 uur te vervangen. Niets dan lof voor de snelle en adequate service.

Maximale score

Makkelijk afspraak maken, goed overleg wat de werkzaamheden zijn duidelijke prijsopgave prima werkzaamheden en doen wat is afgesproken

Bereidwillig

Fijne mensen.

Gewoon goed

Vriendelijke en correcte benadering. Zowel persoonlijk en ook via mail en app. Wat mij betreft gewoon een prma bedrijf om een auto te kopen. Mijn oude auto ingeruild voor een redelijk bedrag. Trekhaak er onder laten zetten met originele VW-onderdelen, wat voor hun vanzelfsprekend is.

Helder en eerlijk

Goede ontvangst met vooraf een heldere afspraak die ook wordt nagekomen. Vervolg wordt ook goed uitgelegd.

goed en correct

zeer goed en correct behandeld en vertrouwelijk

Meedenken en probleemgericht oplossen

Een mooie auto gekocht bij Aal-Storteboom. Toen we na enkele weken een storing op het display kregen, werd ons direct verzekerd dat dit opgelost zou worden. En inderdaad, kosten noch moeite werden gespaard en het probleem is ondertussen naar alle tevredenheid opgelost.

Medewerker zoekt op wat ik nodig heb en maakt afspraak voor levering.

Vriendelijk en behulpzaam personeel en goede service

Afgelopen week mijn eerste auto hier gekocht. We werden snel geholpen, kregen advies en konden gelijk een proefrit maken. Nog dezelfde dag kon ik de auto mee naar huis nemen waarbij geholpen werd om de juiste verzekering af te sluiten. Vriendelijk en behulpzaam personeel, top service!

Goede behandeling, service is top

Professioneel en servicegericht en betrouwbaar

Hoewel het kostenplaatje voor een reparatie die mijn auto moet ondergaan voor mij nogal ongunstig is, staat voor mij de betrouwbaarheid van Aal-Storteboom buiten kijf. Er wordt altijd goed meegekeken en meegedacht met de klant, situaties worden goed uitgelegd en reparaties goed onderbouwd. Met foto's en uitleg worden de te maken reparaties goed inzichtelijk gemaakt. Er staat altijd een fiets klaar en eventueel een vervangende auto. De auto wordt netjes afgeleverd, en reparaties zijn tot nog toe altijd zeer correct en kwalitatief zeer goed uitgevoerd. Er wordt garantie gegeven op grote dingen, en ik word altijd vriendelijk te woord gestaan. Ik heb eigenlijk nergens omkijken naar, voel me veilig in de auto en en voel me altijd zeer gezien en geholpen!

Service en nazorg boven verwachting

Vriendelijk en vakkundig

Zijn al jaren klant en zeer tevreden

Goede service, vakkundig en vriendelijk personeel

Airco van de auto van mijn vrouw werkte niet. Het was mogelijk om op korte termijn een afspraak te maken en het probleem werd snel en vakkundig verholpen (condensor was lek). Er werd voor reparatie netjes geinformeerd wat het probleem was en wat de kosten waren. Goede service, vakkundig gerepareerd!

zeer serieus!!!

veel vriendelijke prsoon.

Nijverheidslaan 2

6951KN Dieren

Over Aal-Storteboom Dieren

Wij zijn Bosch Car Service garage en wij nemen de slogan Wij doen alles voor uw auto dan ook zeer serieus! U kunt bij ons terecht ongeacht welk merk, zowel uw privé als uw lease-auto, voor onderhoud, reparatie, banden of schade-afhandeling. Daarnaast hebben wij een altijd gemiddeld 40 occasions staan van verschillende merken en in diverse prijsklassen. Ook voor de aanschaf van een nieuwe auto kunt u bij ons terecht! Ons personeel is heel goed geschoold en maakt gebruik van de nieuwste apparatuur! Sinds de jaren 70 zijn wij al gevestigd in Dieren!! Wij waren vooral bekend om Peugeot en Citroën, maar voor andere merken kunt u ook gewoon bij ons terecht!!