prima garage.

auto voor beurt gebracht. gebeld over gevonden mankementen en overlegd. bij ophalen duidelijke toelichting over gedane werkzaamheden zoals eerder besproken. vriendelijk personeel.

Hier een auto kopen geeft een goed gevoel!

Mooie en betrouwbare occasion gekocht, contact met Corné geeft vertrouwen. Ben altijd heel kritisch als het autoverkopers betreft, maar dit bedrijf ademt gewoon professionaliteit uit. een aanrader dus.

Geweldig en super snel!

Top mensen en top service!

Top !!!!

Mijn auto gaf een storing aan Waarmee ik niet mocht blijven rijden. Dus gelijk effe gebeld En ja hoor Corné was al een auto aan het krabben voor mij. Ik kon binnen 10 min weer opeeg naar mijn volgende cliënt (thuiszorg) Super fijn Auto bleek achteraf ophol van de kou dus gelukkig niks mee aan de hand ! Super geholpen als altijd

prettig contact goede service

Redelijke onderhandelingen, komt zijn afspraken na

Snel en ongepland geholpen

Op eigen beweging ongepland langsgegaan bij Aal-Storteboom voor diagnose op geluiden uit de linker voorwielophanging, zodat met oog op geplande beurt over anderhalve week eventuele onderdelen alvast besteld konden worden. Tijdens ad hoc inspectie constateerden ze dat het probleem zodanig bedreigend was (losse fuseekogels) dat men direct tijd heeft gemaakt om dit op te lossen. Fijne service.

Zeer klantgerichte organisatie

De gekochte auto werd geheel naar onze specifieke wensen tot volle tevredenheid afgeleverd. Ook opmerkingen na de aflevering werden serieus genomen en opgelost. Kortom een vakbekwaam, klantvriendelijk adres.

Flexibel en goede service

De olie moest bijgevuld worden volgens de boordcomputer. Zonder afspraak kon ik langskomen en werd ik keurig en vlot geholpen.

Prima service!

Binnen een garantie periode de auto aangeboden met een defect. Ik kon gelijk komen, leenauto mee gekregen, en de auto is weer top gerepareerd. Chapeau!!

Keurig op tijd, goed overleg en prima verzorgd

Zoals altijd prima

Prettige ontvangt, goede service.

Altijd goed en vriendelijk

gewoon goede persoonlijke benadering van de klant

Jammer dat ik maar 1 kopje koffie kreeg :) :) :)

Zeer vertrouwd en goed geregeld

Zeer vertrouwd en goed geregeld

Snel en efficiënt

Prima!

Bandenwissel. Kon ik op wachten. erg vriendelijk geholpen en servicegericht.

Prettig, behulpzaam!

Zoals altijd zeer goede service!

Altijd ervaar ik een zeer goede service bij Aal-Storteboom! Communicatie is altijd goed, wordt meegedacht bij uitdagingen en alles wordt altijd snel opgelost! Zeker een aanrader en ik kom altijd terug!

Goed, prima

Alles naar wens en volgens afspraak goed advies en werd mee gedacht.

Al jaren zeer tevreden over de service, de klant vriendelijkheid en de goede adviezen.

Prettig personeel, bekwaam Altijd prettige ontvangst met kopje koffie.

Aankoop in goed overleg

Nijverheidslaan 2

6951KN Dieren

Over Aal-Storteboom Dieren

Wij zijn Bosch Car Service garage en wij nemen de slogan Wij doen alles voor uw auto dan ook zeer serieus! U kunt bij ons terecht ongeacht welk merk, zowel uw privé als uw lease-auto, voor onderhoud, reparatie, banden of schade-afhandeling. Daarnaast hebben wij een altijd gemiddeld 40 occasions staan van verschillende merken en in diverse prijsklassen. Ook voor de aanschaf van een nieuwe auto kunt u bij ons terecht! Ons personeel is heel goed geschoold en maakt gebruik van de nieuwste apparatuur! Sinds de jaren 70 zijn wij al gevestigd in Dieren!! Wij waren vooral bekend om Peugeot en Citroën, maar voor andere merken kunt u ook gewoon bij ons terecht!!