uitstekende service

Goed afspraak kunnen maken. Update navigatie systeem kostte eindeloos veel tijd maar vele excuses gehoord. Was niet nodig want het bedrijf kan er ook niks aan doen dat dat zo lang duurt. Zeer tevreden.

16 jaar onze auto in onderhoud gehad

prima en meedenken

Een fijn bedrijf dat met je meedenkt

Een prettig verblijf met kundig personeel. Je hebt niet het idee dat je met een onbetrouwbare autodealer te maken hebt, maar iemand die weet waar hij het over heeft. Binnenkort kan ik de auto ophalen. En dat doet ik dan ook met veel plezier bij Aal-Storteboom.

Service is prima

Vriendelijk en snel geholpen

Was voor de 2x bij dit bedrijf en voor de 2x snel en goed geholpen. Geen gezeur of geen tijd voor mij even te helpen. Stond binnen een half uurtje weer bij mijn auto die toen alweer klaar was . Kapotte knipperlicht en remlicht. Super dus .

Goede afspraken en goede service

goed geholpen en na inspectie wordt goed verteld wat er moet gebeuren aan onderhoud

fijne garage

Snelle en behulpzame dienstverlening

Heel goed en gezellig ontvangen en hele goede service

We werden ontvangen met koffie en goede uitleg over de auto die wij op het oog hadden, de koop en inruil van onze auto was snel geregeld.

Denken met je mee. Super snelle service

Goede ervaring en expertise

Goede communicatie en meteen weten waar men aan toe is.

Topbedrijf met uitstekende service

Onlangs bij Aal-Storteboom mijn auto ingeruild voor een Mazda CX-5, en heb alleen maar positieve ervaringen met dit bedrijf. Corne is een prettige man om zaken mee te doen en hij komt alle afspraken op een goede en snelle manier na. Zeker een aanrader.

Heel goed

Prettig om de auto in service te geven.

Alles was super geregeld. We waren er binnen 5 minuten uit.

Zeer goed, snel, kwaliteit.

Zie boven.

Prima contact

Het kopen van mijn eerste eigen auto (een Renault Zoe) bij Aal-Storteboom ging prima. De service was goed (de auto werd volgens afspraak thuisbezorgd) en ik kreeg hem een paar dagen geleden brandschoon en keurig in de was gezet geleverd.

Snel en goed geholpen bij storing aan de motor!

Prima service bij Aal-Storteboom in Dieren!

betrouwbaar en goede service

betrouwbaar en goede service

erg goed

vriendelijke ontvangst. goede uitleg en er werd tijd de genomen

op zich goed maar met gemengde gevoelens

Over de uitvoering van de werkzaamheden en het overleg daarover ben ik tevreden. Mijn gemengde gevoelens betreffen: - er is een permanent spanningsveld tussen de werkelijke noodzaak van de te verrichten werkzaamheden en de vereiste veiligheidsgrenzen. Dat uit zich in een zekere druk om niet strikt noodzakelijke reparaties voor goedkeuring toch te willen uitvoeren. Ik begrijp het zakelijke belang maar vind ook dat er meer vanuit het belang van de klant c.q. de auto gedacht moet worden en dat hoeft niet ten koste te gaan van de veiligheid. Er worden grenzen verlegd in het belang van het verdienmodel; diverse onderdelen zouden langer mee kunnen. - in het verlengde van bovenstaande vind ik dat er meer gerepareerd moet worden in plaats van vervangen. Veel goede materialen worden weggegooid omdat hele units vervangen worden. Niet alleen vanuit het oogpunt van milieu zou dat anders moeten maar ook vanuit de gedachte dat alles dat goed is ook moet blijven zitten. Ik snap wel dat een en ander is ingebakken in de reparatie- c.q. vervangingssystematiek maar het zou het vak in technisch opzicht ook ten goede komen.

Eerlijk en duidelijk

Eerlijk en duidelijk

Goede service en duidelijke uitleg

Zoals altijd is de reparatie in goed overleg en zorgvuldig uitgevoerd.

Ik heb al jaren mijn auto in onderhoud bij Aal-Storteboom (begonnen toen ik in Dieren woonde) en gezien het feit dat ik verhuisd ben naar Arnhem (2010) en nog steeds het onderhoud door deze garage laat doen en ook voor de aanschaf van een andere auto geeft aan dat ik alle vertrouwen in hen heb.

Nijverheidslaan 2

6951KN Dieren

Over Aal-Storteboom Dieren

Wij zijn Bosch Car Service garage en wij nemen de slogan Wij doen alles voor uw auto dan ook zeer serieus! U kunt bij ons terecht ongeacht welk merk, zowel uw privé als uw lease-auto, voor onderhoud, reparatie, banden of schade-afhandeling. Daarnaast hebben wij een altijd gemiddeld 40 occasions staan van verschillende merken en in diverse prijsklassen. Ook voor de aanschaf van een nieuwe auto kunt u bij ons terecht! Ons personeel is heel goed geschoold en maakt gebruik van de nieuwste apparatuur! Sinds de jaren 70 zijn wij al gevestigd in Dieren!! Wij waren vooral bekend om Peugeot en Citroën, maar voor andere merken kunt u ook gewoon bij ons terecht!!