Weer goed geholpen

Goed overleg en advies gehad en vervolgens alles prettig afgehandeld

Fijn en Betrouwbaar

Een aantal maanden geleden een prachtige Skoda SuperB mogen en kunnen aankopen bij Corné. Fijn geholpen en alles is conform afspaak verlopen. Geholpen en geadviseerd in alle rust en lekker no-nonsens. De auto werd keurig opgeleverd op de afgesproken datum én met nieuwe remschijven en blokken voor. Vorige week een klein euvel gehad wat voor de aankoop ook niet kenbaar had kunnen zijn, wat per direct verholpen werd onder garantie. Wat mij betreft een dikke pluim en nog bedankt voor alles. Persoonlijk adviseer ik deze garagehouder ten zeerste aan. Mvg

Snelle prima service!

Marterpieper laten monteren. Dat was zo gepiept met vriendelijk personeel en een heerlijke bak koffie.

Top garage

Zeer tevreden over de garage en de monteurs. top

Goede ervaring!

Klantvriendelijk / correctheid Al met al een Goede service !

Je wordt goed geholpen en altijd tijd voor je

Heel goed en goede uitleg.

Storing van mijn net aangeschafte auto is netjes opgelost

Hier een auto gekocht waar een storing in bleek te zitten. Dit is allemaal netjes opgelost. Netjes op de hoogte gehouden van de status tijdens reparatie.

Goede service, betrouwbaar, denken met je mee

De bandenwissel is weer uitstekend verlopen, met twee nieuwe voorbanden. Dat laatste was al bij de vorige wissel aangekondigd, en nu lagen de banden alvast keurig klaar.

Prettig zaken doen

Wij werden heel vriendelijk ontvangen. Proefrit geen probleem. Koffie ook goed. Wij waren het snel eens.

Prettig en ontspannen bedrijf. Goede en nette service, fijn contact.

Heel goed

Ik kan altijd terecht met mijn vragen. Heel veel dank daarvoor

Goede service en duidelijke uitleg wat er gedaan is

Nette garage, auto goed afgeleverd

Fijn, dat er naar mijn opmerking over auto is geluisterd!

Perfecte service

goed en netjes geholpen

Goed geholpen

Goed.

Wij worden altijd netjes geholpen en ook snel "terecht" en zij hebben meestal ook een "leen auto" voor ons. Altijd prettig. Met vr gr J Hemme.

professioneel en vriendelijk

geweldige behandeling van mijn zekeringen probleem. Goed opgelost. voor herhaling vatbaar om daar beurten te laten doen

Duidelijk uitleg werkzaamheden.

Voelt als betrouwbaar. In het verleden weleens mijn neus gestoten omtrent betrouwbaarheid bij auto bedrijven. Tot nu toe voelt het goed bij Aal Storteboom. Ik zeg, maak dit gevoel waar naar al je klanten.

Prettige afwikkeling van reparatie

De manier waarop wij zijn geholpen met de reparatie aan de auto hebben wij als prettig ervaren.

Zeer goede service, auto heeft beurt gehad en loopt als een zonnetje!

Service is uistekend

Uitstekend bedrijf word er goed en vriendelijk geholpen

Vriendelijk, duidelijke informatie

Nemen de tijd voor je.

Gewoon fijn, goed en snel

Altijd aardig, meedenkend en goed.

Hele fijne garage

Een hele fijne garage waar klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staat. Alles gaat in goed overleg zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Snel geholpen aan nieuwe koplampen voor mijn auto

Nijverheidslaan 2

6951KN Dieren

Over Aal-Storteboom Dieren

Wij zijn Bosch Car Service garage en wij nemen de slogan Wij doen alles voor uw auto dan ook zeer serieus! U kunt bij ons terecht ongeacht welk merk, zowel uw privé als uw lease-auto, voor onderhoud, reparatie, banden of schade-afhandeling. Daarnaast hebben wij een altijd gemiddeld 40 occasions staan van verschillende merken en in diverse prijsklassen. Ook voor de aanschaf van een nieuwe auto kunt u bij ons terecht! Ons personeel is heel goed geschoold en maakt gebruik van de nieuwste apparatuur! Sinds de jaren 70 zijn wij al gevestigd in Dieren!! Wij waren vooral bekend om Peugeot en Citroën, maar voor andere merken kunt u ook gewoon bij ons terecht!!