Super service

Het probleem wat wij hadden met de auto is super goed opgelost in de garantie zoals ook gezegd werd door Corné zo hoort het ook ik heb de heren vriendelijk bedankt

Vriendelijk ontvangen, prettig gesprek en technische uitleg.

Top garage

Top. open en eerlijk gesprek. aflevering kort en bondig. heel prettig

Klantvriendelijk en bekwaam

Altijd vriendelijk ontvangen en er wordt met je mee gedacht. De veiligheid van de auto wordt gewaarborgd door vakmanschap.

snelle vriendelijke koop/verkoop van auto!

Ik heb via Marktplaats een auto gekocht bij Aal-Storteboom en mijn eigen auto ingeruild. Snelle reacties via de mail en snel een goede deal kunnen sluiten. De 'nieuwe tweedehands' zag er erg netjes uit. Kortom: vriendelijke en professioneel bedrijf, aanrader!

Prima service voor bandenwissel!

Klaar terwijl u wacht met goed advies.

Uitstekende snelle en goede service

Snel en goed geholpen.

Uitstekende garage met dito service.

Fijne garage met deskundige medewerkers. klantvriendelijk met aandacht voor de klant.

Top garage

Een hele fijne garage met klantvriendelijk personeel. Makkelijk een afspraak te maken, komen deze ook na. Zeer tevreden.

Altijd nog tevreden geweest

Net als alle andere keren weer weer fijn en vriendelijk geholpen Vaklui.

Fijne service en advies

Geweldig en zeer professioneel

VW Tiguan uit 2025, met 2450 KM. Zeer verzorgde wagen, gesprek over inruil en kopen van deze Tiguan was zeer prettig. Niks geen vel over je neus trekken, gewoon prettig. En de auto ophalen was eigenlijk een klein feestje. Wij zijn blij met de wagen de inruil en deze vakkundige garage. Dikke dikke tien

zoals altijd: alles goed en snel volgens afspraak geregeld en uitgevoerd

zie boven, niets aan toe te voegen

Goede spuit actie

Beschadiging netjes hersteld en voor een goede prijs.

Top service

Super fijne en goede garage. Klantvriendelijk, netjes en eerlijk. Jammer dat ze het altijd zo druk hebben, waardoor een afspraak maken op korte termijn lastig is.

zorgvuldig

zorgvuldig

Service is top

Altijd top service Apk laten doen Dank

Vriendelijke mensen

Ik eerst vriendelijk, snel en deskundig geholpen.

Ik rij weer met een goed gevoel in een betrouwbare auto

De auto (7 jaar oud, 140.000 km) heeft onlangs weer een grote beurt gehad. Alles is grondig nagekeken en waar nodig hersteld. De auto rijdt weer als een zonnetje.

Storing zelfde dag verholpen, dankjewel.

Storing zelfde dag verholpen, dankjewel!

Onduidelijkheid opgelost.

Onduidelijkheid rond vervanging van distributieriem is door goed overleg weggenomen, met leerpunten voor garage.

Alles perfect geregeld en ga zo door met jullie service. We kunnen dit bedrijf aanbevelen.

Prima service.

Goed en prettig advies gekregen bij de aanschaf van 4 nieuwe banden.

Banden snel gewisseld en netjes

Wordt altijd correct geholpen; ik zou niet weten hoe het beter kan.

verder geen opmerkingen

Nijverheidslaan 2

6951KN Dieren

Over Aal-Storteboom Dieren

Wij zijn Bosch Car Service garage en wij nemen de slogan Wij doen alles voor uw auto dan ook zeer serieus! U kunt bij ons terecht ongeacht welk merk, zowel uw privé als uw lease-auto, voor onderhoud, reparatie, banden of schade-afhandeling. Daarnaast hebben wij een altijd gemiddeld 40 occasions staan van verschillende merken en in diverse prijsklassen. Ook voor de aanschaf van een nieuwe auto kunt u bij ons terecht! Ons personeel is heel goed geschoold en maakt gebruik van de nieuwste apparatuur! Sinds de jaren 70 zijn wij al gevestigd in Dieren!! Wij waren vooral bekend om Peugeot en Citroën, maar voor andere merken kunt u ook gewoon bij ons terecht!!