Duidelijke communicatie en goed onderhoud waarbij details niet worden vergeten.

Ik ben goed op de hoogte gehouden van de werkzaamheden, alles is netjes afgehandeld met oog voor details.

Topbedrijf

Prettig zaken doen

Super service, vriendelijk personeel En zeer vakkundig

Vakkundig

prima geregeld

De haal en breng service die de Lease aangeeft, word niet gehandhaafd. dat is wel jammer.

Kon niet beter

Aardige medewerkers. Persoonlijke aandacht.

Zaterdag 24 juni voor eerst bij Van Leussen Raalte geweest, uur later mooie Toyota c-hr 2021 gekocht. Vanaf 1e contact tot 7 juli leveringsdatum, alles perfect geregeld. Mvgr. K Reintsema.

Vlot, deskundig en klantgericht.

Op vrijdagavond met pech stil komen te staan. De auto is door de ANWB rond 22:00 uur afgesleept naar Van Leussen Ommen. Zaterdagochtend om 11:00 uur was de auto klaar! Topgarage.

Zeer goed geholpen

Toch nog een goede oplossing gevonden door Bas en ik ben er blij mee

Goed, keurig en netjes behandeld.

Goede service / wel druk

Het onderhoud kon niet meteen ingepland worden, omdat het druk was. Daarentegen was het gedane onderhoud van goede kwaliteit en de prijs viel ook reuze mee.

Echt geweldig!

Men heeft echt alle tijd voor je! Je voelt je echt een gewaardeerde klant!

Duur en lang

Oké maar dure reparatie. Ik ben de auto 9 dagen kwijt geweest. Uiteindelijk net te laat bij de APK aangemeld waardoor het nog een dag extra langer duurde..

Alles zoals beloofd

En bovendien was mijn auto gewassen en gestofzuigd. Aardige mensen, goede service.

Ik heb zeven jaar ervaring

zeer professionals en zeer goede service

Keurig geholpen auto netjes afgeleverd

Maximale flexibiliteit!

In verband met een trip naar het buitenland wilde ik een APK-check op de kortst mogelijke termijn. Dat lukte meteen de volgende ochtend. Chapeau!

Goed bedrijf

Netjes geholpen vriendelijk behulpzaam

Goede en prettige vakmensen

Prima onderhoud volgens afspraak.

Klant vriendelijk en service volgens afspraak

Prima afgewerkt volgens afspraak.

Zeer goed en keurig geholpen

Zeer prettige ervaring m.b.t verkoop gesprek en wensen op een natuurlijke wijze geholpen

Goed advies en erg tevreden

Verschillende malen het bedrijf bezocht en kreeg alle tijd om over onze aankoop na te denken.

Ik heb nog wel een vraag, vorig jaar was ik €218 kwijt en nu 670 , hoe kan dit nou ? de rem blokken zijn 93 ex dan kom ik nog op dik € 500.00

Alles goed uitgelegd

Prima bedrijf

Keurig en vriendelijk geholpen zowel in Ommen als Raalte. Duidelijke uitleg.

Over Autobedrijf van Leussen

Van Leussen is sinds 1976, al bijna 50 jaar een vertrouwd familiebedrijf en officieel dealer van de automerken Toyota, Lexus, Ford en Microlino. U vindt ons in de regio Overijssel en Gelderland in Zwolle, Zutphen, Raalte, Ommen, Dalfsen, Deventer en Apeldoorn. U bent van harte welkom!