Goede hulp, recht door zee en zeer klantvriendelijk.

Goede hulp, recht door zee en zeer klantvriendelijk.

Top service

Alles goed geregeld !!! , wel de slotbouten vergeten te leveren maar die worden geregeld en vergoed . Auto kon worden gereserveerd tot de tijd van ophalen . Wel voor mij een stukje rijden , maar was het wel dubbel waard

Top service

Prettige manier van handelen

We hebben een afspraak gemaakt voor het verhelpen van enkele onvolkomenheden.

Prettige manier van handelen

We hebben een afspraak gemaakt voor het verhelpen van enkele onvolkomenheden.

Kwaliteit en klantvriendelijk is de kern van elke visite.

Zoals altijd prima.

Betrouwbaar in Raalte

Belangrijkste is een vast aanspreek persoon in de route om een zakelijke besluit te maken . Verder goede adequate info en bejegening . In dit geval Erik Stokvis , Raalte En ik zou het nog wel leuk vinden een bescheiden Kerstpakketje

Super service en betaalbaar

Van Leussen leverde vakkundige service voor een eerlijk werkplaats tarief. Ook mijn auto nog netjes uitgezogen als verassing.

Super service en betaalbaar

Eerlijke verkoper en voelde direct vertrouwd

we hebben een mooie deal kunnen maken voor de koop van een Peugeot 108 uit 2016 met 63000km op de teller. Contact was direct goed en werd hartelijk ontvangen in de showroom. Na een proefrit was de koop rond en werd alles snel afgehandeld. Eerlijk, open en transparant zo heb ik het ervaren. Geen gladde verkopers/praatjes. Mocht ik ooit weer een andere auto zoeken, dan kijk ik eerst bij jullie.

Helemaal oké

Weer geheel volgens afspraak

Soepel geregelde beurt voor mijn A5 die snel en vakkundig werd uitgevoerd.

Plan een afspraak voor een beurt en je ervaart zelf wat ik heb ervaren. Vriendelijke service en vakkundige uitvoering. Aanrader in de regio!

Brink 2

7731TG Ommen

Over Autobedrijf van Leussen

Van Leussen is sinds 1976, al bijna 50 jaar een vertrouwd familiebedrijf en officieel dealer van de automerken Toyota, Lexus, Ford en Microlino. U vindt ons in de regio Overijssel en Gelderland in Zwolle, Zutphen, Raalte, Ommen, Dalfsen, Deventer en Apeldoorn. U bent van harte welkom!