Zeer tevreden zowel over de Toyota als over de garage.

Zeer vriendelijk personeel

Geweldig Zeer tevreden

Voldoet volledig aan mijn verwachtingen Ik vindt het navigatie systeem lastig Valt snel uit als het internet niet geweldig is Ook vind ik de snelheids meter lastig Er zit veel.sons wel 10 km ,verschil tussen de snelheid van de Toyota snelheidsmeter en de snelheid gemeten door Google Dat vindt ik veel Ik vraag me dan af welke snelheid de juiste is Verder ben ik

Volgens afspraak en zeer vriendelijk

Fijn contact en nette aflevering

Bij Van Leussen een UX300e gekocht en RX450h in onderhoud. - Zeer goed bereikbaar (telefonisch en per e-mail) en nemen de tijd voor je. - Je wordt netjes en vriendelijk te woord gestaan. - Onderhoud RX450h met red carpet treatment, haal en breng service, vervangend vervoer, auto netjes gewassen. - Aflevering UX300e op een premium niveau. Extra Lexus gevarenkit, Van Leussen cadeau pakket erbij, keurig op tijd en volgens afspraak. - Er wordt ruim de tijd genomen om alles uit te leggen over de auto, waarbij de verkoper veel weet over details specifiek voor de UX300e. Dit zie je vaak genoeg anders bij andere dealers en garages. - Wat was er nodig voor de volledige 5 sterren en een perfecte score 10 -> De UX300e werd op 4 nieuwe Yokohama banden afgeleverd t.w.v. ~600 euro zonder dat dit verder besproken was, heel netjes. Stond op best wel versleten Michelins, dus vanuit service oogpunt snap ik dit helemaal. Dit had evt. nog in overleg gemogen, voorkeur ging uit naar een andere band maar voor het gebruiksdoel prima. Verder was het rubber van de ruitenwisser achter los, klein detail. Alles bij elkaar zou ik Van Leussen zeker aanbevelen!

Prima.

Nvt.

Een top auto

Een top auto wij zijn blij met de corolla cross . Wij zijn blij met de aankoop van deze auto

Goed auto bedrijf goed geholpen en goede koffie

Auto goed de aflevering had een paar hobbels maar is naar alle tevredenheid weer glad gestreken mooi bedrijf.

Goede auto gekocht tegen een eerlijke prijs

Goede, betrouwbare auto. Goede prijs voor de auto. Ook de inruil. Sympathieke, eerlijke verkoper

Maikel is een Topper weet waar hij het overheeft

Een verkoper die weet waar hij overheeft en ziet de klant echt staan een Topper

Men heeft oog voor de vaste klant

wij zijn deze keer wederom op een zeer vriendelijk manier geholpen.

Super goede service

Ook overal goed geholpen van leusen blijft onze garage

Heel vriendelijk,en behulpzaam .

Duidelijk en vriendelijk

Duidelijke uitleg, vriendelijk personeel.

top

heel fijn geholpen

Gewoon goed

Ja nu wij hebben onze andere auto ook in onderhoud en dat bevalt gewoon goed. Vlot personeel geen gedoe.

Uitstekende service vriendelijk

Geweldige service ook aan de telefoon met de auto naar apeldoorn gereden voor proefrit en daarna auto nog een keer naar my gebracht voor verkoop. Vriendelijke jongeman gaf me uitstekende informatie

Waanzinnig tevreden met mijn nieuwe Lexus – dank aan Nick en Van Leussen Zwolle!

Gisteren mijn auto opgehaald bij Lexus dealer Van Leussen Zwolle, en ik kan niet anders zeggen dan dat ik meer dan 100% tevreden ben. Wat een geweldige ervaring! Verkoper Nick heeft mij van begin tot eind fantastisch geholpen. Hij dacht echt met me mee, kwam zijn afspraken 100% na, en gaf deskundig advies waardoor het eindresultaat zelfs mijn verwachtingen overtrof. Je merkt dat hij passie voor zijn werk heeft en écht luistert naar de klant. Inmiddels de eerste 200 kilometer gereden en wat een genot – de auto rijdt geweldig en ziet er prachtig uit. Ik ben ontzettend content met mijn aankoop en met de service die ik heb ontvangen. Een dikke pluim voor Nick en het hele team van Van Leussen Zwolle. Aanrader voor iedereen die op zoek is naar een Lexus met topservice!

top bedrijf

ze bellen altijd als er iets stuk is of iets dat bijna vervangen moet worden super

Hele goede service!

Hele prettige samenwerking. Veel vertrouwen in de klant, hier ben je geen nummer maar echt een persoon. Voor mij nooit geen Louman of weet ik welk groot dealer bedrijf meer. 100 % aanrader en super scherp geprijsd! Het was ons het ritje meer dan waard.

Werd netjes geholpen.

Er wordt netjes gebeld als er iets met de auto. Je wordt netjes ingelicht over hoeveel het gaat kosten. En dan is de keuze aan jezelf of je dat wil of niet. En hoelaat je de auto weer kan ophalen.

Geweldig meedenken van het werkplaatsteam.

Voor de APK van onze Mercedes SLK 200 was er een probleem met een afstelling. van de koplampen. De bedieningsknop dus verwijderd!!!! Probleem opgelost. Hoe bedenk je dit? Ik ben al sinds 1988 klant bij deze Van Leussen vestiging..... Toppers.

uitstekende servicekwaliteit en goede prijs verhouding

klantvriendelijk, eerlijk en een uitstekende service

Betrouwbaar en goede service

Vanaf begin een fijne communicatie. Betrouwbaar m.b.t. gemaakte afspraken en tm de aflevering alles goed geregeld. Vriendelijk en open personeel. Nemen de tijd voor je.

Tussendoor uitstekend geholpen bij check op mogelijk lekke band

Over Autobedrijf van Leussen

Van Leussen is sinds 1976, al bijna 50 jaar een vertrouwd familiebedrijf en officieel dealer van de automerken Toyota, Lexus, Ford en Microlino. U vindt ons in de regio Overijssel en Gelderland in Zwolle, Zutphen, Raalte, Ommen, Dalfsen, Deventer en Apeldoorn. U bent van harte welkom!