Prima, accuraat geholpen, duidelijke afspraken, goede uitleg

Volgende keer weer

Banden waren goed gemonteerd

De banden zijn goed gemonteerd. Er zijn wel andere banden onder gezet, hierover ben ik niet geïnformeerd. Tevens had ik gemeld dat er zo nu en dan een storing zit in de bandenspanningsensor rechts voor. Hier is naar gekeken, maar volgens hun geen storing. Echter hij geeft nog steeds zo nu en dan aan dat er storing is.

Goed bedrijf

Wij zijn goed geholpen nette verkoper legde ons alles goed uit en goede service

Goede service en klantvriendelijk

Snel en goed zaken doen

Via mail onderhandeld 1 proefrit en de deals was rond Ik had er een goed gevoel bij .

Uitstekende service en informatie ontvangen

Vanaf het begin tot het eind hebben wij een uitstekende service en informatie ontvangen van Tim.

Tevreden

Goeie Service en een fijne zaak. Kom er altijd erg graag. Groetjes Wijnen

Prima garage

Voor wintercheck gebracht in Dalfsen. Was weer prima voor elkaar. Prettige zaak, kom er graag.

Snelle en vriendelijke service

Vlotte afhandeling

Snel en goed afgehandeld

Gebeld binnen een dag teruggebeld om een afspraak te maken. Daar aangekomen sleutel ingeleverd en koffie gekregen. En de auto netjes gerepareerd teruggekregen.

Zeer persoonlijk en profesioneel

Vriendelijk, zeer professioneel met veel aandacht voor de klant

Prima, vlot geholpen

Vriendelijk & professioneel

Tevreden, vriendelijk personeel.

Zo wil je als klant geholpen worden.

Wij zijn super vriendelijk en deskundig geholpen. Geen druk en vrij in onze keuze. Had helaas dezelfde dag bij het tanken een flinke lekkage in de aanvulslang. Is natuurlijk niet te zien van buitenaf, dus geen verwijt. Direct gemeld, maandag naar Toyota dealer bij mij in de buurt. Moest auto laten staan, gerepareerd en factuur opgestuurd en werd aantal dagen later op mijn rekening gestort. Compliment voor verkoper die ons correct en zonder druk heeft geholpen.

Klant vriendelijke geholpen

Komt netjes de afspraak na overleg

We zijn prima geholpen

Wij zijn tevreden en we hopen dat we heel lang plezier van deze Toyota Corolla cross zullen hebben.

Topper

Een auto maar geweldig auto de chr 2,0 half benzine half elktrice rijdt licht vlot rij iedereen voorbij stille auto met meerdere mogelijkheden Een auto die gezien mag worden en die niet in de. steek laat !!

Klantvriendelijk bedrijf

Ik ben bij de 3 bezoeken die ik bracht erg prettig te woord gestaan en gewoon klantvriendelijk behandeld. Zeker niet opdringerig maar respectvol. Mede hierdoor kwam het tot de aankoop van een andere auto.

Plezierig en goed contact met medewerker

Goede gesprekken in aangename setting. Kregen goede antwoorden op gestelde vragen. Medewerker was behulpzaam met instellen van telefoons en karakteristieken van de “ nieuwe “ auto. Ook na de overdracht van de RAV 4 ( waar bleef de fles wijn of het bloemetje” komen we vragen blijven stellen, waarop snel het antwoord volgde. Heel correct en verdient een grote pluim!!!

Prima service, zoals gewoonlijk

alles goed en tijdig geregeld.

Hele fijne ondersteuning en begeleiding bij mijn aankoop

Het traject van rondkijken en vragen stellen, naar proefritten maken en uiteindelijk aankopen, werd goed ondersteund door de medewerkers van Van Leussen. Voelde als zeer betrouwbaar en nu dan maar genieten van mijn RAV4;-).

vakkundig

Vlot, vakkundig en vriendelijk garagebedrijf

Behulpzaam, goed advies, prima prijs, deskundig en flexibel in het maken van een afspraak

Blij met deze dealer

Over Autobedrijf van Leussen

Van Leussen is sinds 1976, al bijna 50 jaar een vertrouwd familiebedrijf en officieel dealer van de automerken Toyota, Lexus, Ford en Microlino. U vindt ons in de regio Overijssel en Gelderland in Zwolle, Zutphen, Raalte, Ommen, Dalfsen, Deventer en Apeldoorn. U bent van harte welkom!