Superservice en vriendelijk geholpen

Onze inruilauto ging stuk voor de aflevering, en we werden met alles tegemoet gekomen en geholpen. Goed begin voor de aankoop van onze eerste toyota

Goed ontvangen, meteen geregeld

Prettig personeel, zowel achter de balie als in de werkplaats. En lekkere koffie

Goede betrouwbare garage.

Prima garage en fijne mensen om mee om te gaan.

Geweldig voor de 2keer

zeer vriendelijk en vakkundig geholpen door Tim

Service & onderhoud zoals je mag verwachten van een goede monteur.

Recentelijk heb ik mijn nieuwe Ford Transit gebracht bij Autobedrijf Van Leussen voor service en onderhoud. Al snel merkte ik dat de betreffende monteur systematisch werkte en oog had voor details. Na de serviceonderhoudsbeurt vakkundig uitlegde wat hij had gedaan. Wat mij betreft een prima ervaring

eerlijkheid duurt het langst

(Nog) geen ongemak ervaren van een kennelijk kapot aircosysteem dat vervangen zou moeten worden voor een nieuw. Dit werd ontdekt bij de jaarlijkse APK-controle beurt. Even gedacht het niet te doen vanwege de onkosten aan een 'oude auto' van 15 jaar oud. Tegelijk o.a. door het goede onderhoud een prima tweede auto. Wat zijn dan de onkosten als je het verdeelt over 15 jaar??! Dus wel gedaan. Vandaar dat snelle tweede bezoek aan een prima garagebedrijf (betreft zaak in Dalfsen, waar mijn auto in onderhoud is) waarbij eerlijkheid en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staat. Ik ben een tevreden klant.

Zeer positief

Snelle en adequate service. Erg fijn.

Prima voor elkaar.

Prima voor elkaar.

Prima garage, prettige mensen!

We hadden wegens gezondheidsredenen op korte termijn een auto met hogere instap nodig. Binnen 10 dagen was alles tot onze volle tevredenheid geregeld. .

Zoals ik gewend ben bij Jan vanLeussen

Vriendelijk; attent en invoelend.

Perfect vlotte afhandeling

Mijn ervaring met Toyota is tot op heden altijd perfect geweest. En hoop dat dit zo nog lang mag doorgaan.

Kwam er voor het eerst en was ook gelijk aan de beurt. En werd er goed geholpen

Goede en betrouwbare service

Jaarlijkse beurt en apk. Daaruit kwamen onverwachte reparaties. Deze zijn naar alle tevredenheid opgelost.

Top sevice

Prima geholpen! Echt blij met zo'n fijne garage in de buurt!

Alles volgens afspraak

Werkzaamheden volgens afspraak. Meerwerk eerst besproken incl. prijsopgaaf. Auto door wasstraat.

Klantvriendelijk. Goede service

Het is zeer snel gegasn dankzij Ssm

Ssm is een hoedr verkoper. Ik brn echt trvreden

Goede service en vriendelijk personeel.

Onze auto gekocht bij Van Leussen in Raalte, vriendelijke verkoper (Duncan) en denkt graag met je mee. De ontmoeting met de verkoper heb ik ervaren als heel prettig en is zijn afspraken ook nagekomen. Top bedrijf!

Zeer goede service!

Vriendelijke mensen en goede uitleg. Ik spreek nu over de vestiging Ommen. In Zwolle vond ik de mensen niet service gericht.

Ik werd snel geholpen bij problemen met de airco.

Professioneel. Vriendelijk. Hulpvaardig

Hallo, Mijn laatste eigen auto had ik in 1997. Ik ben nu 65 en zocht enerzijds naar een betrouwbar auto en anderzijds naar een goede garage. Ik heb vooraf op Internet de reviews van jullie bedrijf bekeken. En Ik ben tot op heden prima tevreden. Wat mij opviel is de klantgerichtheid van de verkoper en zijn flexibiliteit. Wat ik ook aardig vind is dat de verkoper nu mijn contactpersoon is. Dit stel ik zeer op prijs omdat ik ook op zoek was naar een betrouwbare garage.

Goede prijs, prima verkoop zeer vriendelijk

Fantastisch, een 10

Twee weken geleden een Toyota Yaris Cross gekocht bij van Leussen in Ommen. Marcel was degene die ons fantastisch geholpen heeft. De zoektocht naar de auto, de goede informatie en vervolgens de juiste auto gevonden. Bij aflevering was de auto kant en klaar zoals afgesproken, zag er keurig uit en we kregen zelfs een leuke attentie mee. Ik raad dit bedrijf iedereen aan en ben zeer tevreden

Goede service, goed gereageerd op onze wensen

Goede service, goed gereageerd op onze wensen

Fijne mensen, goede ervaring

Fijn geholpen op afstand, reële inruilprijs, en na een intensief weekend met al veel km, bijna 800 een goede ervaring met de auto. De gift bij de auto, de mooie bekers ook leuke geste ipv bloemen. Sam hade het goed voorbereid en alles is soepen verlopen. Zal jullie zeker aanbevelen hier in het zuiden! Rob Baart

Over Autobedrijf van Leussen

Van Leussen is sinds 1976, al bijna 50 jaar een vertrouwd familiebedrijf en officieel dealer van de automerken Toyota, Lexus, Ford en Microlino. U vindt ons in de regio Overijssel en Gelderland in Zwolle, Zutphen, Raalte, Ommen, Dalfsen, Deventer en Apeldoorn. U bent van harte welkom!